Skocz do zawartości

KIlka sitemap-ów - czy ma to sens?

cichy__pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam pytanie odnośnie tworzenia kliku sitemap-ów.Problem polega na tym,że jest strona na której znajduje się ok 20-30 podstron oraz podstrona do zamówień mająca ok.200-300 podstron z produktami. W celu lepszej indeksacji stron postanowiłem zrobić dwa sitemapy.Czy ma to sens?Czy nie wpłynie to w żaden negatywny sposób na dotychczasowy stopień indeksacji?

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam

1 sitemap, powyżej 1500 produktów, bangla, indeksuje się dobrze

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Kiedyś gdzieś czytałem, że dorbze, gdy Sitemapa posiada nie więcej niż 1000 adresów. Niestety nie posiadam takiej wiedzy, by móc to potwierdzić. Tu pewnie wkroczą bardziej doświadczeni użytkownicy.

Kupujesz bramę garażową lub drzwi? Sprawdź: Hormann opinie. Bardzo wysoka jakość analiz bram garażowych oraz napędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności