Skocz do zawartości

Wyszukiwanie kodu stron w google

albwikesl

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety trzeba na własną rękę zebrać jak największą ilość adresów.

1. Scrapebox i harwestowanie po footprintach lub standardowo po słowach jak największej listy URL

2. Potem dodatek do SB "Page Scanner" który przeszuka/przefiltruje listę pod kątem występowania kodu html.

Taka wyszukiwarka po kodzie byłaby niezłym pożywieniem dla podp.... kolekcjonerów koszulek i innych gadżetów Google.

Tak myślałem, że będzie ciężko. Jest jakiś program, który by pobierał np. wszystkie strony w danym katalogu czy preclach? Potem rozumiem wczytuje i szuka - wiem że to pracochłonne... Jednak miałem nadzieje, że istnieje takie coś co mogło by pomóc w rozwiązaniu mojego problemu.

Jest jakiś program, który by pobierał np. wszystkie strony w danym katalogu czy preclach?

Scrapebox

1. Harvestujesz site:www.precel.pl lub wtyczką do zczytywania sitemapy www.precel.pl/sitemap.xml

2. Potem w ruch idzie wtyczka "Link Extractor" która wyciąga wszystkie zewnętrzne linki.

Chociaż w sumie... poleciałbym to pewnie wget-em >;-þ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności