Skocz do zawartości

Jak pozbyć się subdomen?

stargraph

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Idąc za Waszą radą rozpoczynam pracę od podstaw. Muszę zacząć od początku, czyli od mojej strony.

Mam na mojej domenie subdomeny:

alamakota.mojadomena.com

kotmaale.mojadomena.com

kot.mojadomena.com

Czy na każdej z tych domen ustawić przekierowanie 301 na jakiś czas, czy od razu pousuwać wszystko na serwerze nazwa.pl

zadarzyło mi się również popełnić jeden dodatkowy błąd tj. wykupiłem sobie jeszcze inna domenę wskazującą na moją domenę i również ona jest zaindeksowana w Google, teraz mam pytanie jak to okiełznać jak wywalić z indeksu Goole wszelkie nieużywane już przeze mnie subdomenty?

Pozdrawiam

Przekieruj wszystko na jeden adres. Jak już zniknie site z indeksu pousuwaj wszystko z serwera i tyle.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności