Skocz do zawartości

[Layout] Stronka/wizytówka dla małej formy transportowej

latino-ino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

znajomi poprosili mnie o pomoc w wykonaniu prostej stronki internetowej dla firmy transportowej.

Proszę o opinię (wyglądu, nie treści):

1

2

Czy coś z tego nadaje się w ogóle do zamieszczania w sieci? :E

Obie są fajne, ale szczerze mwiąć, to wersja [1], czerwona, milej mi się ogląda i do mnie przemawia. Jednak moim zdaniem do poprawy jest to zbyt żółte tło pod treścią, osłabiłbym je (jaśniejsze, mniejsze nasycenie koloru żółtego).

Serio, ta czerwona mi się bardziej podoba od niebieskiej.

Obie są fajne, ale szczerze mwiąć, to wersja [1], czerwona, milej mi się ogląda i do mnie przemawia. Jednak moim zdaniem do poprawy jest to zbyt żółte tło pod treścią, osłabiłbym je (jaśniejsze, mniejsze nasycenie koloru żółtego).

Serio, ta czerwona mi się bardziej podoba od niebieskiej.

Specjalista po całości...

Jeśli mam oceniać wygląd, to nie ma co oceniać, bo tworzenie takiego czegoś w photoshopie nie zajmuje więcej niż 10 minut. Jeśli to ma być tylko wizytówka nikt się nie będzie czepiać, ale trzeba pamiętać, że wizytówka to wizerunek firmy. A w tym przypadku nie chciałbym korzystać z jej usług.

profesjonalna :D

Na pewno wygląda to o wiele lepiej, ale jak byś chciał pokazać swoją pracę na jakimś "profesjonalnym" forum graficznym, to by na Tobie nikt nie pozostawił suchej nitki. To tak do kolegi wyżej.

To forum jednak tyczy się innego tematu jakim jest pozycjonowanie, a jeśli o to chodzi to za mało słów kluczowych, a raczej zero zaznaczonych odpowiednimi znacznikami jak h1.. czy strong, bold.

Więc pomyśl jak przedstawić ofertę wraz ze słowami kluczowymi na głównej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności