Skocz do zawartości

Rozczarowany

Lukg7

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Bardzo często "nowi ludzie":

1 - Nie czytają regulaminu, (zakładając konto nie pamiętają, że go zaakceptowali, żeby założyć konto),

2 - Chcą dodawać linki w stopkach, ale tu pojawia się problem - jakim cudem wypluć z siebie min. 15 postów,

3 - Pojawia się genialna myśl - opluć ich, bo mi linka wstawić nie dali, kazali dużo pisać, do tego nie chcą mi konta zamknąć,

4 - Rozpętać w tej sprawie burzę w szklance wody - a nóż widelec ktoś jeszcze pokrzyczy, a może nawet i jakiś prawnik się trafi,

5 - Olać wszystko i zapomnieć na jakiś czas, po czym ew. wrócić i zacząć od pkt. 2

6 - ups, rozwiązanie problemu stanowi pkt. 1

Jeśli się mylę to mnie poprawcie.

• 3 miesiące temu...

Fakt faktem żeby z tego forum wyłowić przydatne informacje trzeba nieźle się w ludzkiej kupie przekopać. Administracja powinna uruchomić usługę w formie płatnej kopii forum - po ręcznym przefiltrowaniu przydatnych treści. Gwarantuję odchudzenie bazy mysql o minimum 95% :D

Co administracja powinna to oni wiedzą, i robią to co uważają za słuszne, a użytkownicy mogą korzystać z forum lub nie, obowiązku niema.

A czemu ciężko coś znaleźć? Bo osób co coś wiedzą i maja coś do powiedzenia jest 5% a właśnie te 95% ciągle zadają pytania.

W działach dla początkujących początkujący zadają pytania a inni przytakujący odpowiadaj totalne herezje, a osoby coś wiedza na temat to nawet nie chce się ich uwiadamiając ze piszą totalne głupoty, I tyle

tak samo ja nie chcialem Ciebie uświadamiać że nie trzeba pisać do oferii żadnych makrosów,

Planuję trzaśnięcie makra automatyzujacego zglaszanie sie do zbioru ofert

wystarczę zennoposter w najtańszej wersji, bo Twoje trzaśnięcie i tak nie będzie działać,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności