Skocz do zawartości

Ahrefs - zmiany

Poco

Rekomendowane odpowiedzi

pytają "Panie... ale Pan coś robisz w ogóle w tym SEO? przecież nie ma przyrostu linków...??"

:D

ja odpowiadam: blokuję tego robota wiec temu nic nie widać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Oczywiście, potwierdzenie przelewu na fundacje Anny Dymnej i URL wysylasz na e-mail administrator(wiadomo)maxpan.pl. Również podaj w jakim formacie chcesz raport : UTF-16

for Microsoft Excel UTF-8

for Open Office, Libre Office and other

Właśnie miałem pisać czy też ktoś zauważył jakieś spore utraty linków w Ahrefs. Ostatnio jedna fraza mi poleciała na 5 stronę i sprawdziłem w Ahrefs jak tam się sprawy mają i okazało się, że od 4.12 zaczęło mi wyświetlać spore utraty backlinków. Jak sprawdziłem co to za linki to wygląda to mniej więcej tak:

2crswtz.jpg

i tak przez kolejne kilkanaście stron w sumie ok 600-700 backlinków

Majestic z kolei wyświetla całkiem inne dane:

14museh.jpg

Wie ktoś co jest grane? Bo przyznam szczerze, że pierwszy raz coś takiego widzę

Ahrefs is going to close Keywords Analysis on 11 January 2013. It will be totally free for all till that time.

a dla "nieśledzących", co się wydarzyło w ahrefsie na początku grudnia:

New Index!

...i życie nabiera kolorów ;)

dymna.jpg

• 2 tygodnie później...

Ahrefs is going to close Keywords Analysis on 11 January 2013. It will be totally free for all till that time.

a dla "nieśledzących", co się wydarzyło w ahrefsie na początku grudnia:

New Index!

...i życie nabiera kolorów ;)

właśnie, wydaje mi się, że wyłączenie Keywords Analysis będzie kluczową zmianą. to najlepsze narzędzie do poszukiwań odpowiednich słów kluczowych - w jednej tabeli mamy volumen wyszukiwań, pozycję w wyszukiwaniach i liczbę rezultatów (pomijam inne dane).

dla mnie te dwie kolumny (liczba poszukiwań/wyników) są kluczowe dla stworzenia konkurencyjnego profilu keywordów. Jak do tej pory nie znalazłem żadnego innego narzędzia, które podawałoby takie dane, czy mylę się? ktoś mógłby podać jakąś alternatywę? z równie bogatym indeksem?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności