Skocz do zawartości

Mapy google- Znacznik - kilka firm a jeden adres

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie , powstała Galeria sklepów oraz jedna strona zbiorcza która przedstawia oferty sklepów z tej galeri . Galeria jeszcze nie jest w google maps. .

Powstał tez sklep internetowy jednego z tych sklepów wewnatrz tej galeri i czy jak dodam ten sklep pod tym adresem galeri do google maps to:

1. Czy w przyszłości jeśli ktoś doda tą galerie do g.maps może zakryć mój znacznik i jak zrobić aby do tego nie dopuścić.

2.Jak juz dodam sklep do google maps to czy przy szukaniu w organikach tej strony galeri na rózne frazy ,moja ze sklepem w g.maps będzie sie wyswietlała jako adres w google maps do tej galeri ?

3.Mam też pytanie odnośnie pozycjonowania podstrony z oferta tego sklepu na stronie tej galeri .Jak zrobic aby ta podstrona była postrzegan ajako jedna z wazniejszych podstron tej głownej strony, może jakies arty ?

Mój znajomy miał taki przypadek że biuro z tego samego kompleksu dodało swoją strone do Google Map i ten wskaźnik zakrył ten od mojego znajomego. Szukał gdzieś rozwiązania ale stanęło na tym że tamci mają pozycjonera. I do dzisiaj jest zakryty i nie wiadomo jak to zmienić.Może to kwestia szczęscia,nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności