Skocz do zawartości

Katalogowanie przynoszące efekty

comorgpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wiem, że ciężko o coś dobrego za niską cenę, ale czy mógłby mi ktoś polecić jakąś ofertę katalogowania (np. z allegro), która pozwoliłaby mi skoczyć parę pozycji do góry w Google, na w miarę proste (ilosć wyników 2tys lub 10tys) i średnie hasła (ilość wyników 100tys i 500tys), za max. 100zł.

Gry, sprzęt, recenzje i poradniki Zagryzacz.pl - blog o multimediach i technologii

Spadki po okresie wyczerpania golda to tylko dowód na siłę wp-katów, Mimo wszystko jest duży wzrost a potem lekkie osunięcie. Ja to u siebie częściowo załatwiłem ograniczając ilość podstron do wyświetlania promowanych wpisów.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Powiem tak, co będzie nie wiem, jak strony polecą w dół dam znać, jak narazie strona dalej się utrzymuje na tych podobnych pozycjach +-2 pozycje. Zawsze warto różnicować linki, ale jeśli chodzi o tanie katalogowanie, które da moc stronie to wp-kat jest odpowiedni. Za 100zł ciężko coś innego zaproponować co da wymierną korzyść. Takie ot moje zdanie.

time4seo-banerek1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności