Skocz do zawartości

Na dowolną akcje pomocową

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nie wiele jeszcze wiedzy ale mogę sie podzielić takimi rzeczami.

1. Kampania pressel page w blackpress - dodanie coś do około 1500 precli

2.Raport optymalizacyjny dla strony w dowolnej wyszukiwarce na świecie w tym google.pl pod okreslone 5 fraz. Naprawde pomocny

3. No i wpis w moim skromnym katalogu

Pakietów jest dwa w 3 punktach - licytacje może zacznijmy od 30zł

oraz 25 pakietów składających z 2 i 3 punktu . tu licytacje zacznijmy od 2zł

A dla każdego kto cokolwiek wpłaci lista kilku stron zagranicznych na których przeprowadzisz kampanie pozycjonujace w których możesz zdobyc nawet kilka tysięcy linków.

Nie bardzo wiem na co lub dla kogo , tak duzo ludzi i zwierzat potrzebuje obecnie pomocy więc wpłatę na okreslony cel dobroczynny pozostawiam licytującym.?

Jeśli zastanawiacie się, gdzie przekazać wpłatę, zachęcam do współpracy z Fundacją Chorych na zespół Dandy-Walkera "Podaj dalej" z Leszna (www.fundacja.dandy-walker.org.pl). Działamy od wielu lat, posiadamy status OPP, a co najważniejsze - naszym celem jest pomoc chorym na chorobę niezwykle ciężką i wymagającą kosztownego leczenia i rehabilitacji, a tak mało znaną szerszej części społeczeństwa.

Na wszystkie pytania odpowiem, a ewentualne wpłaty mogę sprawdzić i potwierdzić. Przy okazji zachęcam do przekazania 1% podatku. KRS: 0000277339

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności