Skocz do zawartości

Przekaz bez przekazu ;)

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wątpię, czy ktoś tutaj mówi o hejtach, ale spójrzmy obiektywnie

To nie jest wiedza podstawowa, bo konsument, który nic nie wie, co to pozycjonowanie? od tego powinno się zacząć, że jest to usługa marketingowa która sprawi..itd itd , a tak od razu "jak firma może cię oszukać" (a temat to praca w domu, więc o co lotto? to klient pracuje w domu, czy firma, czy jak? ), trochę nie w ten deseń..

i cholera już się gubię, "Góógle się mówi" czy Google

Ja wiem, że to człowiek, który ma renomę, ale dykcja panie dykcja..(jeśli chce być "trenerem" to nie może przez "zęby" mówić)

no i pytanie numer 1

Że jakaś firma, ma swoją metodę, którą nie chce zdradzić..

a co w tym dziwnego? bo nie rozumiem, nikt się nie dzieli wiedzą za darmo, zwłaszcza, jeśli na tym zarabia

Trochę to dla mnie taka promocja kanału..ale mogę się mylić

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Doopy nie urywa ale czy to, że mówi o rzeczach banalnych to źle? Zgredzicie, zapomnieliście swoje pierwsze kroki i problemy albo faktycznie nie dostrzegliście do kogo on chce dotrzeć.

Przecież gość mówi o rzeczach banalnych dla was ale nie dla grupy docelowej w którą celuje - totalnych laików, którzy szukają czegokolwiek o pracy w domu.

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności