Skocz do zawartości

Zaplecze blogowe.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

na niektórych platformach są też tagi, po których blogi mogą być samoistnie wzmocnione i lepiej poddawać sie indeksacji. Są też takie platformy, gdzie są jeszcze boksy w stylu ostatnio założone blogi.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...i które w sekundę mogą diabli wziąć bo taki będzie kaprys moderatorów serwisu...

Dobrze zrobiona strona wytrzymuje kaprychy moderatorów w większości przypadków.

Jak się robi spam to trzeba się z tym liczyć, nie płakać i dalej robić swoje. Ale nie płakać !!!

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

...i które w sekundę mogą diabli wziąć bo taki będzie kaprys moderatorów serwisu...

nie ma się co dziwić - 99% 'blogów' to teksty z mieszarki, albo jeszcze gorsze. Wszyscy działają na zasadzie, załóż 'bloga' , zalicz linka , ciesz się i zapomnij.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja mam darmowe blogi które mają już po ponad rok i bardzo dobrze się trzymają, trzeba po prostu troszkę się przyłożyć do takiego bloga, dać sensowny tekst, jakieś zdjęcia, obrazki i moderatorzy tego nie usuwają. Nawet teksty z mieszarki można dawać ale żeby miał jakiś sens, a nie jak czasami widzę: Ala ma kota, najlepsza karma dla kota, a pies ma obrożę.

Jakość tekstów nie ma w ogóle znaczenia, ostatnio Kaspar wypomniał komuś na forum, że linkuje z precla, tylko że ten precel miał lepsze teksty niż niejeden blog firmowy czy portal z newsami.

1. Wiecie czy na zagranicznych blogach można pisać polskie artykuły także? Wiem o Tumblr.com, to napewno a na innych ? Jest tego cała masa.

2. Czy to że postawię 5 blogów na bloggerze i na każdym z nich dam linka do siebie to każdy z nich da mi jakąś wartość ? Chodzi o to że każdy link i tak idzie od Bloggera a jak wiadomo lepiej po jednym linku z każdej innej domeny niż kilka z jednej.

3. Czy tworząc przykładowo 5 blogów na Blogger, zakładać je na jednym użytkowniku czy korzystniej na oddzielnych ? Oczywiście cały czas pytam o korzyści wynikające z zaplecza blogowego.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

To trzeba mieć wpisy skopiowane - zachowane i wrzucasz je wtedy na nowego darmowego bloga. Z moich doświadczeń wynika, że jak od razu Ci nie usuną, to nieprędko.

Site rulez

od razu Ci nie usuną, to nieprędko

Dokładnie tak. Jeśli admin nie wyrzuci bloga od razu to później będzie stal długo. Jeśli masz teksty bardziej spamowe trzeba uważać, żeby blog nie generował zbyt dużych obciążeń oraz nie znalazła go konkurencja. Postowanie automatyczne często prowadzi do usuwania - trzeba zachowywać pozory zachowań zwykłego użytkownika.

Mam sporo platform i do tej pory jedynie interia.pl i opera.com niektóre mi usunęły, więc nie obawiałbym się tak bardzo moderatorów.

Chociaż ostatnio też jedna z polskim platform oparta na wp mu ogłosiła, że usunie wszystkie blogi z linkami ze swojego serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności