Skocz do zawartości

Zaplecze blogowe.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie na ponad 5k blogów może ze 200 poleciało a tak reszta trzyma się dobrze a "bloguje" od już od ponad roku :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 2 tygodnie później...

Nie rozumiem ludzi którzy chcą cokolwiek pozycjonować a szkoda im kasy na seohosting ( 120 zł rocznie ) + 10 domen.

Potem stawiasz sobie na każdym coś innego (forum,blog,sklep,portal), rozwijasz to wszystko jak osobne strony www i po pół roku czasu dopiero tym czymś zaczynasz linkować. Wtedy dopiero jest wartościowe zaplecze, a nie 1000 blogów postawionych na 10 platformach blogowych które zostaną za 1 mc zbanowane.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Kiedy liepij stawic linki do strony pozyciowanej. Odrazu przy napisanu bloga czy zaczekac az sie blog zaindeksuje i wtedy wstawic link?

zdecydowanie lepiej postawić bez linka jak przejdzie moderację to dopiero dodać linka. Ostatnio blogi zakładane na miedzy innymi na interia.pl czy blox są szczegółowo sprawdzane jeżeli od razu dodasz linka mimo że tekst będzie najwyższej jakości to i tak blok zostanie usunięty.

a nie 1000 blogów postawionych na 10 platformach blogowych które zostaną za 1 mc zbanowane

A skąd wiesz, że tak przedstawiają się statystyki banów? Może najpierw sprawdź co mówią koledzy, którzy mają z tym na prawdę do czynienia:

u mnie na ponad 5k blogów może ze 200 poleciało a tak reszta trzyma się dobrze a "bloguje" od już od ponad roku :)

zdecydowanie lepiej postawić bez linka jak przejdzie moderację to dopiero dodać linka. Ostatnio blogi zakładane na miedzy innymi na interia.pl czy blox są szczegółowo sprawdzane jeżeli od razu dodasz linka mimo że tekst będzie najwyższej jakości to i tak blok zostanie usunięty.

Dziekuje. Tez tak podejrzewalem, choc pare blogow przeszlo i zaindeksowalo sie.

A skąd przekonanie, że nie mam z tym do czynienia ?

Zresztą moja odpowiedź była skierowana do założyciela tematu, nie do Ciebie, bo nie chce nikomu swoich ideologi narzucać ;D.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Nieprawda, przynajmniej jak chodzi o blox.pl

Nie rozumiem ludzi którzy chcą cokolwiek pozycjonować a szkoda im kasy na seohosting ( 120 zł rocznie ) + 10 domen.

Potem stawiasz sobie na każdym coś innego (forum,blog,sklep,portal), rozwijasz to wszystko jak osobne strony www i po pół roku czasu dopiero tym czymś zaczynasz linkować. Wtedy dopiero jest wartościowe zaplecze, a nie 1000 blogów postawionych na 10 platformach blogowych które zostaną za 1 mc zbanowane.

A po co płacić jak nie trzeba? Moje bezpłatne blogi dłużej się trzymają niż płatne. Idzie fala banów, a darmowe blogi omija (poza blogger.com) takie są fakty.

Site rulez

Mi tam moderatory rzadko stronki banują a patrząc na wyniki sebau też nie jest najgorzej.

Kiedy liepij stawic linki do strony pozyciowanej. Odrazu przy napisanu bloga czy zaczekac az sie blog zaindeksuje i wtedy wstawic link?

Jak dodajesz teksty spamowe to raczej bez różnicy. Jak coś lepszego to można poczekać z wstawieniem pierwszego linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności