Skocz do zawartości

Zaplecze blogowe.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dodajesz teksty spamowe to raczej bez różnicy. Jak coś lepszego to można poczekać z wstawieniem pierwszego linka.

Teksty staram sie robic dobre.Nie wiem na ile mnie wystarczy.

Darmowe platformy blogowe to najlepsze i najtrwalsze pozycjonowanie.

czasem to co wydaje sie tymczasowym jest bardzo trwale.

jak w realnym zyciu.

Jeżeli mają na swej platformie reklamy (onet, wordpressy. salon24, blox...) to mają zyski. A zatem, gdzie trzymamy zaplecze? No, śmiało! Nikt? Tak, głośnie proszę... Brawo, tak jest! Zaplecze trzymamy przede wszystkim na blogach na których właściciel platformy zamieścił reklamy i czerpie z nich zyski.

Site rulez

Jeżeli mają na swej platformie reklamy (onet, wordpressy. salon24, blox...) to mają zyski. A zatem, gdzie trzymamy zaplecze? No, śmiało! Nikt? Tak, głośnie proszę... Brawo, tak jest! Zaplecze trzymamy przede wszystkim na blogach na których właściciel platformy zamieścił reklamy i czerpie z nich zyski.

Ten post należy sobie wydrukować i przybić na ścianie.

Niektóre naturalne " blogaski gimnazjalistuf" , wołają o pomstę o nieba i wyglądają jak nędzne precle.

Nie chce mi się wierzyć ,że interia blox tworzą specjalne stanowisko i płacą ciężkie pieniądze za likwidację niskiej wartości blogów. W końcu jak ktoś już zauważył wyświetlają się tam reklamy.

Ten post należy sobie wydrukować i przybić na ścianie.

... jako obraz głupoty i ignorancji.

Z prespketywy administratora blog "gimnazjalistuf" mają 100000% większą wartość, niż blogi pseudo pozycjonerów, aż dziw mnie bierze,ze trzeba wam to tłumaczyć .

Blogi "gimnazjalistuf" generuja fajny, naturalny ruch, bo ci gimnazjaliści zwyczajnie reklamują swoje blogi lub zapraszają kolegów i koleżanki z klasy, podwórka itd.

Przykładowo niskiej jakości blog gimnazjalisty generuje ok 30 wejśc dziennie, co daje ok 900 miesięcznie . Pomnóż tą sumę razy10 000 blogów ?

Blog osoby pozycjonującej strony jedyne co generuje to koszty, czyli ok 2 Mb na blog w bazie danych. Teraz pomnóż to razy 10 000 blogów

Blog osoby pozycjonującej strony jedyne co generuje to koszty, czyli ok 2 Mb na blog w bazie danych. Teraz pomnóż to razy 10 000 blogów

Pozycjonujesz duplikatami i zmiksowanym bełkotem, że tak piszesz? Ja stawiam na zapleczach tylko unikalne teksty tematyczne które na pewno generują wejścia z wyszukiwarek i kliki w reklamy.

Site rulez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności