Skocz do zawartości

Zaplecze blogowe.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Jak "zmiksowany bełkot" to nie duplikat. "Zmiksowany bełkot" jest bardziej unikalny niż "unikalne teksty tematyczne".

Tak, może wygenerować wejścia, tylko że jak ktoś przeczyta gdzie trafił a więc: "Tanie kredyty nauczyli się gdziekolwiek na pieniąc w ostateczności różnych zadań. Jesteśmy wówczas biegnąc kolorowe nieopakowane." to długo na stronie nie zabawi.

Site rulez

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem. Chodzi natomiast o generowanie klików na darmowych platformach blogowych dla ich właścicieli. Unikalne teksty pozycjonerów a może nawet bełkot w jakimś stopniu też, to potencjalny zarobek dla nich.

Śmieszny człowiek z ciebie . Napisałem tobie jak to wygląda z punktu widzenia administratora,a więc nie będe się powtarzał, i ty lepiej zrób to samo .

Ło Jezu, mam zapleczowe blogi które reklamami zarabiają na serwer i domenę. Skoro tak jest, to pewnie taki blog na darmowej domenie z reklamami tym bardziej opłaca się też administratorowi. Prawdopodobnie jednak pod pojęciem zaplecza każdy z nas rozumie co innego, jak już zasugerowałem.

Site rulez

W takim razie o pozycjonowaniu nie masz jeszcze pojęcia . Na początku każdy najpierw robi dobre blogi, potem są one coraz gorsze i jest ich coraz więcej , a na samym końcu blogi nie mają zadnej wartości merytorycznej i jest ich jeszcze więcej. Za rok tez będziesz takie robił :)

W takim razie o pozycjonowaniu nie masz jeszcze pojęcia . Na początku każdy najpierw robi dobre blogi, potem są one coraz gorsze i jest ich coraz więcej , a na samym końcu blogi nie mają zadnej wartości merytorycznej i jest ich jeszcze więcej. Za rok tez będziesz takie robił :)

Nie będę ponieważ chcę aby każdy blog był w miarę trwały oraz aby linki z takiego bloga miały jak największą moc. Napisanie unikalnego artykułu nie jest dla mnie problemem a jak już piszę, to staram się aby był dla ludzi; czasem takie blogi otrzymuja komentarze, co moim zdaniem też nie jest bez znaczenia. Jeśli dla kogoś jest to problemem, może skorzystać z usług copywrightera. Moim zdaniem to się opłaca.

Site rulez

Zaplecze jakiekolwiek by nie było, jeżeli będzie zadbane(choć w miarę) to przyniesie więcej dobrego i nie wyleci tak szybko jak bełkot. Z blogami trochę zabawy jest, ale dają spore możliwości, wystarczy od czasu do czasu coś dodać, odjąć lub zamienić i powinno być ok ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności