Skocz do zawartości

Moja strona klasowa w googl'ach...

fabian13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D

Otóż mam taki problem.Od pewnego czasu zajołem się pozycjonowaniem mojej strony w googlach (dokładnie od 3 tygodni się tym bawie ) Na początku moja strona zajmowała 124 miejsce... Teraz gdy postąpiłem według zasad opisanych na różnych stronach spadła ona na 199. Chodzi mi głównie by dopasować ją do słowa "strona klasy lub strona klasowa" . PIerwsza strona na googlach jest strona-ktora nie ma zadnych link popularity , ani zadnego punktu w pagerank. Druga zas i trzecia albo nie istnieja lub są w budowie.Nie wiem dlaczego zajmują one tak wysokie miejsce (także rozmieszczenie słow w metagach ani na stronie nie wskazuje na tak wysoką pozycje) Proszę o pomoc gdyż jestem raczej poczatkujacy w tym temacie ;) PS: Tu macie adres mej strony -www.drugae.bighost.pl ) Poradzcie mi co móglbym zrobic Dzienks z góry :P

Druga zas i trzecia albo nie istnieja lub są w budowie

skoro nie istnieja to mozesz je usunac z google na pomoca URL removal system ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

PIerwsza strona na googlach jest strona-ktora nie ma zadnych link popularity , ani zadnego punktu w pagerank. Druga zas i trzecia albo nie istnieja lub są w budowie.Nie wiem dlaczego zajmują one tak wysokie miejsce
Pewnie dlatego, że są starsze, długo zaindeksowane w google.

...

Tak dzięki. Lecz dalej nie zmienia to mojej pozycji w googlach. Poradzcie moze co by mozna bylo zmienic. Rejestrowałem się w wielu katalogach ,persenolizowałem prawie całą stronę pod google , a to przyniosło tylko obniżenie miejsca. Zdobyłem także linki dwóch serwisów o tej tematyce (strony klasy ) z wysokimi miejscami... :blink: Może na stronie za dużo jest tych kluczowych słów , i google uznało to za spam?? Poradzcie...

Kto Cię nauczył robić takie metatagi? Niepotrzebne to. W dziale dla początkujących jest przyklejony temat podstawy pozycjonowania czy jakoś tak.

Polecam dobra lektura na start

masz naprawdę 13 lat? Jeśli tak to świetnie :blink:

Nauczysz sie pozycjonowanie już teraz a za osiem lat będziesz guru :P

Nie zniechęcaj się. Pozdrawiam

1.zmień metatagi

2.nasyć strone główną słowami/frazami kluczowymi

3.odpowiednio olinkuj linkami wewnetrznymi

4.daj w grafikach alty z słowami/frazami kluczowymi

5.jak dodasz z odpowiednimi tytułami strone do wszystkich katalogów free - to będziesz top1 nie do ruszenia :blink:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak dokładnie to 14 teraz ;) Adres to www.drugae.bighost.pl ... o które chodzi konkretnie metagi nie potrzebne??(Desriptions oraz keywords mam zostawic tak?? A te jak np page-topic , rating,classification oraz distribution wykasować gdyż są zbędne??) Jeśli chodzi o ten tekst o pozycjonowaniu (przeczytałem go ) to czytałem wszędzie także wiele innych... Juz od poczatku storny mam w alt'ach powpisywane słowa kluczowe... Ale popróbuje jeszcze.. ale mnie to własnie gryzę jak postąpiłem według tych instrukcji zawartych w darmowych poradnikach to strona zjechała mi w dół :) W sumie tak google jeszcze nie znalazło tych linków...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności