Skocz do zawartości

google miejsca Potrwa to kilka tygodni

bananasltd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam mapę w google miejsca - firma, mineły dwa lata i taka informacja sie pojawiła - wpis sie nie wyświetla "oczekuje na sprawdzenie"

google miejsca say: "Ten wpis o firmie musi zostać dokładniej sprawdzony przed umieszczeniem w Google. Potrwa to kilka tygodni"...

a jednocześnie telefonował ktoś - ale, nie wiem czy to google czy nie,

z info, że teraz po dwóch latach wpis kosztyje 199 pln na dwa lata (zaczynają kosić?).

Jeśli ktoś miał taką sytuację proszę o info czy:

1. zapłacił

2. usunął i założył nową (z powodzeniem)

3. czekać (czytałem, że ktoś tam czeka już kilkanaście tygodni...)

dziękuję

Witam, mam mapę w google miejsca - firma, mineły dwa lata i taka informacja sie pojawiła - wpis sie nie wyświetla "oczekuje na sprawdzenie"

google miejsca say: "Ten wpis o firmie musi zostać dokładniej sprawdzony przed umieszczeniem w Google. Potrwa to kilka tygodni"...

a jednocześnie telefonował ktoś - ale, nie wiem czy to google czy nie,

z info, że teraz po dwóch latach wpis kosztyje 199 pln na dwa lata (zaczynają kosić?).

Jeśli ktoś miał taką sytuację proszę o info czy:

1. zapłacił

2. usunął i założył nową (z powodzeniem)

3. czekać (czytałem, że ktoś tam czeka już kilkanaście tygodni...)

dziękuję

Miałem podobnie, oczywiscie tylko z wyswietlaniem a raczej jego brakiem.

Edytowalem wpis oprócz danych teleadresowych wszystko dalem nowe/inne i mapka ponownie zaczela sie wyswietlac.

W drugim przypadku to j/w oszustwo

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności