Skocz do zawartości

Pytanie o sererwer do Xrumer

leonet

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osób które mają doświadczenie w różnych konfiguracjach serwerów pod Xrumera. Kiedyś używałem wersji 2x VPS ale niestety było to dość wolne. Szybkość działania:

Serwer 2 rdzenie po 2 GHZ, 2 GB RAM - ok 70 linków/minutę

Serwer 4 rdzenie po 2 GHZ, 4 GB RAM - ok 85 linków/minutę

Nie miałem możliwości przetestowania serwer dedykowanego. Może macie doświadczenie gdize można kupić taniego dedyka do Xrumera bądź VPS'a gdzie uzyskam sporo lepsze wyniki?

Ale jakieś przykładowe prędkości na wykupionym VPS'ie lub dedyku? Bo nie wiem czy opłaca mi się bardziej wziąć jednego dedyka czy 2 VPS'y i w jakiej firmie.

Dzięki za odpowiedź.

Szybkość zależy od wielu czynników nie tylko od samego vps-a, czy dedyka. Natomiast dobrze skonfigurowany xrumer na dedyku o mocnej konfiguracji i szybkim łączu 600-700 lpm poleci (z włączonym dekodowaniem recaptcha i na niezoptymalizowanej liście).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności