Skocz do zawartości

Pojawia się i znika :)

NGC

Rekomendowane odpowiedzi

Na to pytanie znają odpowiedz tutaj:

wizytauwrozki.pl

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzisiaj otrzymałem wiadomość od google.

Tu zaskoczenie. NAPISALI ŻE NIE MAM FILTRA NA STRONĘ

Od tygodnia nie widać mojej strony w pierwszej 100, poprzednio była na 17 pozycji.

Sprawdzałem pozycję z description, pozycjonowanie, anchory i nic, nie ma jej. Wyświetla tylko strony na których jest mój link.

To co teraz. Strona do kosza :glupek2:

Może linkowałes wszystko na jedną frazę i przez to zaliczyłeś filtra? Możesz spróbować zróżnicowanych anchory i za jakiś czas wyciągniesz stronę z filtra.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

To prawda linkowałem na forach na jedną frazę, ale w ciągu miesiąca zostawiłem jakieś 150 linków do strony na różnych forach, jakieś 5/10 linków dziennie.

A google powinno mi chyba odpisać, że dostałem filtr, oni napisali, że wszystko jest w porządku.

@sesjebankowe google chyba nie ma w zwyczaj udzielać informacji czy strona ma filtra i na jakie frazy. Przynajmniej tak było kiedyś.

@Hermit90 - to są linki z jednej domeny, więc się nie przejmuj tylko wstawiaj stopkę.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności