Skocz do zawartości

Kasa odjęta w ciągu godziny

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem co właśnie stało się na moim koncie. Otóż sprawdzałem wcześniej dzisiejsze wyniki i miałem całkiem dobry wynik i ładne CPC. Sprawdzam chwilę później i co? Tyle samo kliknięć, a na koncie mniej euro i cpc o 1/4 mniejsze. Sprawdzałem też dużo wcześniej stan konta i wygląda na to, że było 1 - 2 mega dużo kosztujące kliknięcia, które zostały nagle uznane za niezaliczone (?)

Czym to było niby spowodowane i czy mieliście tak już wcześniej? Prawdę mówiąc trochę mnie to zaskoczyło.

tak. właściciel konta zaraportował stronę i cofnięto klika a jemu zwrócono kasę. Normalka...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Cieszcie się, bo kiedyś zamiast cofnięcia kasy była likwidacja konta za rzekome działanie na szkodę wydawców. Jak zbanowali ileś tam tysięcy kont to w końcu się zorientowali, że strzelają sobie w kolano.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności