Skocz do zawartości

Sprawdzanie źródeł linków konkurencji z ostatniego miesiąca, dni ?

KataLogi.co

Rekomendowane odpowiedzi

:) jak jest dobrze strona zabezpieczona przed "szpiegami", to zapomnij ;)

chyba, że wykryjesz, co konkretnie stosuje SEOwiec do danej strony, zrobisz dobrego footprinta i lecisz "ręcznie"... :)

żadne boty - poza google - nie widzą tego co google

:)

dymna.jpg

Możesz też przeszukać wszystkie dostępne seokatalogi, sinnooke, precle pod kątem wpisów do danej domeny.

Możesz też szukać w google keywords charakterystyczny dla danego serwisu który może pojawić się potencjalnie w tekstach "zapleczu" np nazwę domeny, firmy, itd ... zwłaszcza tworzonych przez "pozycjonerów" którzy takie informacje "chętnie zamieszczają" ... Zapytanie lepiej używać szczegółowe w "". np: "DomenaSzukanos.pl" -site:www.domenaszukanos.pl

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

dokładnie jak ktoś chce zawsze znajdzie - są na to metody;)

Jak, że cenna informacja ... myślę, że można śmiało zamykać wątek, bo nic więcej podpowiedzieć się nie da po tak wyczerpującej poradzie :crazy:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziękuje za odp .Generalnie pytam o ostatni miesiąc,dwa dlatego iż obserwuje topy i zmiany pozycji stron na interesujące mnie frazy i wnioskuje że spadł bo za dużo linków przyłożył albo za mało a odpowiednio dużo strona obok dodała , z jakiego żródła itp Chciałbym to kontrolować.

Po footprincie to wyszukam zbiore info stron ale juz daty dodań z katów , precli czy komentarzy to musze sobie ręcznie sprawdzać i zapisywać ?

Ostatnio dużo sie mówi że zmiany pozycji po przyłożeniu linków sa z opóźnieniem ,osobiscie zauważyłem że jest to między 25 a 35 dni ma ktoś podobnie może?

I ostatnie od kiedy google nie pokazuje wszystkich stron po zapytaniu site, znalazłem post na pio z 2010 to już od wtedy o tym mówiono ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności