ap_seo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 hosting wykupilem po reklamie z newsletera pio, a co ciekawe nie odnalazlem tu nawet tematu, niestety musze go zalozyc bo wyglada na to ze jest problem i chcialbym sie zapytac czy ktos ma u nich konto i jak dziala teraz serwer? Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 no nie działa.. mieli mieli i wyskakuje po paru minutach error 500 . widac kolejna firma, ktora myslala, ze potrafi zrobic hosting seo a wystarczylo kilku ludzi z PIO i sie skonczyla zabawa pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinbot Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Niestety od wczoraj wieczorem hosting przestał działać. Akurat, gdy dodawałem treść na strony. Rozreklamowali się w newleterze i widocznie nie docenili możliwości niektórych uczestników z PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 dopiero co postawilem kilkanascie skryptow - kilka dni roboty swieze domeny konfiguracja wszystko to jest jakas kpina :< Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnygrabarz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dostałem przed chwilą maila, że jakaś awaria techniczna i pracują nad tym. Zobaczymy jak dalej, bo na razie było wszystko git. urodziny dla dzieci zielona góra animacje dla dzieci dekoracje balonowe zielona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 a już miałem zamawiać... Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 panel niby dziala (udalo sie pobrac backupy) ale zadne z 10ip na ktorych mam strony Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malachm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Cytat Na chwilą obecną, przywróciliśmy system do stanu stabilnego razem z 80% stron. W przeciągu 20-30 minut zostanie uruchomiona reszta witryn. Z poważaniem, zespół SEO Hosters. Sam niedawno przerzuciłem się na ten hosting z linuxpl.com, bo tam również wystepowały awarie. A teraz widzę, że i ten hosting ma spore problemy. Pozycjonowanie stron i sklepów na rynki zagraniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnygrabarz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Okazało się, że to ja byłem sprawcą całego zamieszania. Chłopaki z seohosters jednak podeszli do tego elegancko i mi te strony szybko zoptymalizowali za darmo, za co jestem im mocno wdzięczny. Teraz wszystko śmiga A na razie hosting testuję. urodziny dla dzieci zielona góra animacje dla dzieci dekoracje balonowe zielona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czyli jedna osoba może wyłożyć nawet nieświadomie (sic!) ten hosting na kilkanaście godzin...? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnygrabarz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tzn. dokładniej ujmując - nie wiem czy tylko ja. Dostałem info, że proszą o pilną optymalizację skryptu. A czy kogoś jeszcze prosili, to nie wiem. urodziny dla dzieci zielona góra animacje dla dzieci dekoracje balonowe zielona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOHosters.pl Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witamy, Temat o naszej ofercie został na nowo dodany i można go znaleźć pod tym linkiem Nawiązując do wczorajszej sytuacji, taka awaria miała miejsce po raz pierwszy. W dniu 06.12.2012 serwer przestał działać w okolicy godzin 8:00 do godziny 12. Po godzinie 14 wszystkie witryny zostały przywrócone i funkcjonowały poprawnie, o czym na bieżąco informowaliśmy klientów. Główną przyczyną awarii był błąd, który wystąpił podczas standardowych prac technicznych. Dodatkowym utrudnieniem, były skrypty mocno obciążające dyski działająca w tle synchronizacja macierzy. Dlatego pomimo uruchomienia usługi, przez następną dobę odczuwalna była zmniejszona szybkość serwera. Na obecną chwilę serwer działa poprawnie, a jego obciążenie jest bliskie zeru. Oczywiście po zaistniałej sytuacji wyciągnęliśmy sporo istotnych wniosków i jesteśmy dużo lepiej przygotowani, zarówno do tego by nie dopuścić ponownej sytuacji oraz przygotowaliśmy kilka rozwiązań technicznych znacznie skracających przerwę w świadczeniu usług podczas ewentualnej awarii. SEO Hosting już od 99zł rocznie! | Sprawdź na jakich pozycjach jest Twoja domena z Serp24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Cytat Nawiązując do wczorajszej sytuacji, taka awaria miała miejsce po raz pierwszy. W dniu 06.12.2012 serwer przestał działać w okolicy godzin 8:00 do godziny 12. akurat nie działal od połnocy, no ale każdemu może się zdarzyc . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 plus przydalby sie jakis mail zewnetrzny(?) zeby informowac na biezaco a nie ze "coponiektorzy" tu mysleli ze sie hosting zawinal Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malachm Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie zrobiłem backupa i baza została usunięta. Duża wpadka. Pozycjonowanie stron i sklepów na rynki zagraniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.