Skocz do zawartości

Wreszcie spokój?

OPCG.net

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

U mnie wreszcie Google sie ustabilizowało... Wyniki od 2 dni takie same na każdym komputerze, na każdej przeglądarce, o każdej godzinie (już nie ma innych wyników wiczorem i wcześnie rano) no i żadnych rotacji nie ma, ani ciągłych skoków i przemieszczania się... Odwiedziny strony znów wróciły do tych, z ,,DOBRYCH DNI", czyli wszystko idzie w dobrym kierunku. Wyniki są też zadowalające... Nie ma z przodu śmieci, te strony, co powinny być wysoko, to są...

Jak dla mnie już się chyba Google uspokoił, a jak Wy sądzicie?

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

niestety nie potwierdzam, dalej mi wszystko tańczy ;(

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a jaka rozbierzność w ilości wyników od 15.000.000 do 153.000.000 na jedną fraze :blink:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a u mnie jedna strona ktora do niedawna była czysta (jedynie malutki napis informujący co tu będzie) ma PR=2 :|

ROTFL

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności