Skocz do zawartości

Szeptacz - automat do szeptania

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

hmm tak sobie myślę że  mozna by bylo dodac export kont z zenblogowych vipow do szzeptacza?

Trochę by się tego nazbierało. 

Co myślicie?

jeśli więcej osób jest za tym pomysłem, to możemy  to dodac - proszę tylko dać jakiś sygnał kto jest za tym pomysłem.

Pewne użytkownicy zenbloga maja sporo starych projektów z których chcieliby użyć kont na forach teraz do szeptanki. Proponowałbym taki szablon - export kont zenblog->szeptacz. W zenblogu zaznaczaloby sie na liscie projektow projekty na stan aktywny i wlasnie z tych projektów byłby robiony export forumowych kont do szeptacza. Zawsze to jakieś dodatkowe konta, które w sumie i tak już są w zenblogu

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Godzinę temu, Dralik napisał:

ja jestem za :) Tylko mi ten scenariusz coś średnio działa 

ok, napisz coś więcej. Czy masz na danych platformach  przynajmniej tyle kont co w scenariuszu? Robiliśmy u nas testy i działa

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

tzn pisałem już na gg że jak mam odpalony scenariusz i próbuje wejść w jego opcje to niestety nie mam takiej możliwości, a jak robię przez scenariusz co postuje i wciskam edytuj dodaje jakąś treść wciskam wyślij to przechodzi dalej i nic nie wysyła, pomimo że jestem na konkretnym forum zalogowany

4 godziny temu, grzechx napisał:

Hmm, trochę nie wiem o co chodzi najlepiej napisz na gg

tym poscie sa dwa obrazki - jeden to są opcje w szablone do Tworzenia scenariusza. Drugi przycisk myszy na szablonie w zennoposter i Settings i wtedy powinienes otrzymac to co widzisz na pierwszym obrazku

a drugi obrazek to praca juz na forach - i tam jst wyślij, pomiń i edytuj (na zdjeciu jest pokazane edytuj). wyślij oznacza zapisanie scenariusza i miejsca gdzie ma zostac utworzony ale on w tym momencie tego nie doda - tylko przejdzie do nowej miejscowki, bo jesteś na etapie uczenia go gdzie ma dodawac te scenariusze.

moze podeslij mi na maila dane do team viewer - bo moze jest jakis problem np z wersja zennopostera

• 4 tygodnie później...

aktualizacja, bo mialem sygnaly, ze malo zakladal kont - trzeba pobrac z nowej paczki szablony, bo brakowalo szablonu do obslugi tekstowej captcha - jak ktos mial multistepa z zenbloga to mu dzialalo, bo tam byl ten sam szablon ale jak ktos nie mial pliku textcaptcha.xmlz

• 1 rok później...

działanie jest takie samo - scenariusz na podstawie zaloznych kont. Czyli wczesniej rzeba zadbac o zalozenie kont na forach albo jak masz knta to dodajesz je recznie do pliku w odpoweidnim formacie login i haslo i ja masz tak po 2+ kont na strone to mozna robic scenariuszem

• 2 miesiące temu...

Jak obecnie sprawuje się ZenSzeptacz?

-Do ręcznie założonych i zaimportowanych kont automatycznie tworzy wątki i w nich odpowiada (automat) ?

-Można importować konta z VIP?

-Dobra jest obecnie skuteczność pracy na założonych wcześniej kontach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności