Skocz do zawartości

Proszę o pomoc ! Co sądzicie o moich meta tagach ?

jacoslav

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie

Bardzo proszę o pomoc. Od jakiegoś czasu pozycja mojej strony www.wirtualnapraga.pl na google systematytcznie spada. zawsze podchodziłem amatorsko do pozycjonowania i nie korzystałem z usług firm. Zwracałem uwagę tylko na meta tagi a dowiedziałem się dopiero na tym forum iż istnieje coś takiego jak "linkowanie ?". Bardzo proszę o udzielenie wskazówek na czym to polega i czy obecnie moje meta tagi są dobrze określone:

<title>WIRTUALNA PRAGA . Najtańsze noclegi - Praga. Pensjonaty, hostele, hotele, akademiki, noclegownie, koncert, sylwester, 2006</title>

<meta name="Description" content="Najlepsza oferta - tanie noclegi, praga, pensjonaty, hostele, hotele, akademiki, rezerwacje. Praktyczne informacje o Pradze. Praga noclegi. Koncerty, Sylwester 2006.">

<meta name="Keywords" content="praga, pradze, praskie, praha, prague, w Pradze, noclegi, nocleg, pensjonaty, hostele, hotele, akademiki, kwatery, apartamenty, mieszkania, oferty, tanie, czechy, wirtualnapraga, wirtualna, koncerty, mapa, zabytki, zwiedzanie, sylwester, weekend, wycieczka, kurs korony, hradczany, most karola, złota uliczka, metro, komunikacja, gastronomia">

Pozdrawiam

Jacoslav

Moja propozycja jest taka: poczytaj forum...

Nie ma sensu streszczać Tobie forum w jednym topiku... temat jest dość obszerny i jest dla cierpliwych a nie dla narwańców - wymaga sporo czasu !

Zacznij od przyjklejonych topików , faq - poznaj ten klimat. Jak bedziesz maił już jakieś pojęcie - wróć a na pewno podyskutujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności