Skocz do zawartości

Generator precli do indeksacji wpisów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy jest taka możliwość, żeby go jakoś przetestować?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

To moze jak juz potestowalem nieco to napisze tutaj kilka zdan ;)

Testy dotyczyly malych ilosci danych.

Wykorzystalem 3 paczki danych w postaci:

- artykuły z synonimami okolo 25-30k znakow na artykul

- linki do zaindeksowania okolo 500

- tytuly jak wyzej

Szybkosc generowania podstron blyskawiczna, calosc dosc fajnie wyglada

Uwagi:

potrzeba wieksza unikalnosc tekstu, opcja ile wpisow na strone, zmienne stronicowanie, unikalnosc nazw plikow

skrypt nawet teraz nadaje sie na male serwisy, tylko tekstu trzeba wrzucic duzo wiecej i wazne jest to zeby nie byl to jeden tekst z synonimami tylko kilka polaczonych za soba

grafike przydalo by sie tez wrzucic cala w css (html5, jakies gradienty, etc) Wtedy zostaje nam tylko grafika z synonimow na stronie ;)

Prosty, szybki i bardzo pozytywy skrypcik. Dobrze sie zapowiada

search_auditor_500x80_bf.png

ta promocyjna cena do kiedy bedzie obowiazywac? Bo nie wiem czy zdarze uzbierac :P

Nie chcesz nie kupuj, ironię zachowaj dla siebie.

Jak ktoś chce dostać dokładne informacje, proszę o info, kilka osób testuje, klika osób kupiło i są zadowoleni.

nie bylo w tym zadnej ironi, jak moze niektorzy tu wiedza ledwo wiaze koniec z koncem, ale mialbym nadzieje na zakup tego programu, 70zl akurat jestem w stanie uzbierac, ale wiecej bedzie ciezko i po prostu chcialem wiedziec ile mam czasu

W ramach promocji gratis wykonam 3 pierwszym zainteresowanym osobom stronkę za pomocą generatora.

Potrzebuję:

- Tekst z synonimami

- Tytuły artów z synonimami

- Linki do indeksacji

Po wygenerowaniu przesyłam gotowe pliki do wrzucenia na dowolny serwer.

Trzy pierwsze osoby proszę o kontakt przez PW, podam maila do podesłania tekstów.

Bardzo proszę o napisanie w tym temacie kto już skorzystał i jak pojawią się 3 posty o skorzystaniu niech reszta nie wysyła wiadomości bo szkoda i Waszego i mojego czasu.

Limit wyczerpany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności