Skocz do zawartości

Generator precli do indeksacji wpisów

ja1

Rekomendowane odpowiedzi

Testuje wlasnie ostatnia wersje 1.1.1. Poprawki na plus, czekam z niecierpliwoscia na szablony WP. Na VPSie udalo mi sie utworzyc dosc duzy projekt po zwiekszeniu limitow pamieci i timeoutow, ale tak czy inaczej w pozniejszych wersjach trzeba bedzie wykorzystywac crona jesli to ma byc "dla ludu" ;) Poza tym dziala jak powinno, robi co ma robic, dziecinnie proste w obsludze i mam nadzieje ze urosnie do wersji w ktorej beda szablony wp, cron i przetrzymywanie tekstow, linkow oraz grupowanie tego w projekty w sqlite/mysql.

Co do samej indeksacji. Ja wrzucam naprawde duze artykuly na zasadzie polaczonych kilku synonimizowanych tekstow. Dzieki temu nie wyglada to od razu jak spam ;) Stronki wrzucam na stare domenki,i podlinkowuje z wewnetrznego swla. Ladnie sie indeksuja, gdyby byly szablony wp i baza tekstow/cron, to mamy super autocms ;)

search_auditor_500x80_bf.png

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po długim czasie wprowadzamy nowe funkcje:

- Dodawanie do HEAD i BODY własnego kodu.

- Dodawanie własnych plików.

- Szybsze generowanie większych projektów.

- Import linków z pliku.

- Skrypt będzie automatycznie tworzył katalogi i poprawiał chmody jeśli są złe, sam ustawi sobie limit wykonywania skryptu (o ile konfiguracja serwera na to pozwoli).

- Możliwość wyboru własnych fraz w menu.

- Ponad 100 gotowych templatek.

- Możliwość dodawania własnych szablonów.

- Tutorial jak tworzyć własne szablony.

- Możliwość dołączenia do wygenerowanego dokumentu własnego kodu HTML, JS albo PHP. Jeśli zostanie wpisany kod PHP, rozszerzenie dokumentu zmieni się na .php

- Automatyczny eksport na podane FTP.

- Możliwość dodawania skryptu do wyświetlania reklam lub dowolnego innego np. SWL.

Instrukcja dostępna pod adresem: https://www.mediafire...9jtf02sf8g8v88m

Link sprzedażowy: https://seosklep.com....56.html?sort=1a

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności