Skocz do zawartości

[[ nierzetelny partner ]] [ nierzetelny partner ] facette.pl

lukakowal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Znalazlem tutaj temat poswiecony jednemu oszustowi a dokladnie facette.pl, jestem ciekaw jak sie wyjasnila ta sytuacja.

Ja zamowilem projekt graficzny www i panel administracyjny, poczatkowo wszystko aldnie pieknie, zaliczka wpalcona niby mialo trwac cale zleceni e5 dni oczywsicie po 5 dniach nic nie mialem, upomnialem ise i zostalem poinformowany ze jest za duzo zlecen i ze przeprasza projekt bedzie gotowy na za 4 dni, po 5 dniach pisze co jest z projektem,bedzie gootwy na jutro juz napewno, po kilkku dniach zero kontaktu, strona nie dziala, mojej nie widac.

Czekam jeszcze na odpowiedz z poczatkiem tygodnia i jesli nic z tego nie bedzie dalej inaczej bede zalatwial ta sprawe.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności