Skocz do zawartości

Weryfikacja

autocadprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Temat dot. tej strony: Rysunki autocad

1. Chciałbym wypozycjonować ją na frazy:

rysunek autocad

rysunek CAD

projekt autocad

cad projekt

usługi projektowe

zlecę wykonanie projektu

rysunek techniczny

rysunek maszynowy

rysunek dwg

rysunek 3d

projekt 3d

Czy pozycjonując frazę: rysunek autocad wypozycjonowane zostaną również synonimy oraz wyrazy z DUŻYCH liter tak jak: rysunki autocad, autocad rysunek, autocad rysunki lub Rysunki AutoCad, AUTOCAD rysunek itd. ?

Prośba o weryfikację powyższych fraz oraz ewentualnie uwagi / sugestie

2. Opis którego używam. Opis jest nafaszerowany synonimami typu {tworzenia|robienia|kreślenia|konstruowania itd}, oto on:

AutocaCad Projekt to biuro projektowe. Nasze biuro projektowe mieści się we Wrocławiu. Jesteśmy grupą ludzi, połączonych przez pasja tworzenia rysunku autocad. W poszukiwaniu prostych oraz trudnych rozwiązań uzupełniamy się we wszystkich dziedzinach tworząc rysunki cad. Do realizacji usług projektowych są używane najnowsze oprogramowanie autocad. Wszystkie nasze projekty są zapisywane jako rysunek dwg. Mamy bogate znajomości zaprzyjaźnionych pracowni projektowych we Wrocławiu. Co więcej zajmujemy się projektami cad. Którekolwiek pytania np. zlecę wykonanie projektu będzie przystosowane do Twoich wymagań oraz zostanie zrealizowane w najkrótszym okresie. Zapewniamy bezpłatną ocenę każdego projektu 3d. Nasze wykształcenie a co więcej doświadczenie będzie owocowało jak najdokładniejszym stworzeniem rysunku 3d. Przyjmujemy zlecenia typu: wykonanie rysunku autocad lub wykonanie projektu autocad. Dodatkowo wykonujemy rysunek techniczny i rysunek mechaniczny. Zapraszamy na naszą stronę internetową: www.autocadprojekt.pl

i tutaj 3 anchory (wybierane losowo z powyższej listy)

Prośba o weryfikację.

3. Optymalizacja strony

Póki co udało mi się:

- wprowadziłem tytuły H1, H2 itd

- 2 anchory na dole strony

- wprowadzenie w treści słów kluczowych

- przyjazne linki

Co jeszcze mogę zrobić ?

Za wszystkie uwagi będę wdzięczny :)

EDIT: Pozycjonował będę za pomocą seolight

Cześć.

Podstawy podstaw:

Koniecznie musisz zoptymalizować następujące elementy:

- Meta Title

- Meta Description

- Ustawić przekierowanie 301 (z www na bez albo na odwrót)

- Popracować nad ‘przyjaznymi’ linkami

Dodatkowo:

Przeorganizowałbym strukturę działu OFERTA i dla każdej pozycji stworzył osobną podstronę – w ten sposób będziesz mógł zoptymalizować meta tagi i urle dla każdej z nich.

Mam w zwyczaju dawać przykłady jak dany element powinien wg. mnie wyglądać ale tym razem odeślę Cię do wątku, w którym to komuś wyjaśniałem

PS. Pozwolę sobie na jeszcze jedną radę dotycząca prowadzenia biznesu ;-)

Jeżeli zarabiasz na życie tworząc rysunki techniczne to zastanowiłbym się czy warto tracić czas na samodzielne tworzenie stronny, pozycjonowanie itp.. IMO mija się to z celem i ten czas mógłbyś lepiej wykorzystać.

Powodzenia,

M.

@malec

Spoko, dzięki międzyinnymi o coś takiego mi chodziło ;) Pochwale się jak wprowadze zmiany.

Jest to moje dodatkowo zajęcie i nie chciałbym wkładać do tego biznesu, tym bardziej że mało z niego wyciągam :)

A co jeszcze powiecie na kwestie:

1. słowa kluczowe

2. opis

3. dodatkową optymalizację strony (poza ta w linku)

4. inne uwagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności