Skocz do zawartości

cache google

Treee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam wielki problem, ponieważ na nowej domenie podczas budowania strony wstawiłem (teraz widzę, że była to głupota) testową zawartość witryny. I teraz po wpisaniu w wyszukiwarce cache:domena.pl mam stary wygląd strony - testowy, a po wspisaniu site:domena.pl mam nowy wygląd ukazany w dymku jednak opis strony jest stary. https://s6.ifotos.pl/img/Beztytuup_xeehswa.png

Co mogę zrobić w tej kwestii, żeby moja domena/strona główna była wyświetlana z aktualnymi informacjami? Czy w góle coś mogę zrobić?

Wspomnę, że jeszcze nie linkowałem strony, ponieważ byłem na etapie optymalizacji strony - o linkowaniu muszę jeszcze sporo poczytać.

Bardzo proszę o jakiekolwiek sugestie i mam nadzieję, że nie pomyliłem działów.

Pozdrawiam,

Poczekać, niedługo powinno samo zaktualizować. Klienci raczej nie wpisują cache:domena.pl więc nie masz się czym przejmować :)

Ok, wielkie dzięki za odpowiedź. To bardzo dobra wiadomość dla mnie :)

W narzędziu dla webmasterów jest informacja:

Zaindeksowano łącznie - 0

Dodam, że ponad 2 dni temu skorzystałem z opcji "Pobierz jako google". I po pewnych zmianach na stronie postanowiłem na wszelki wypadek użyć tej opcji ostatni raz dla danej domeny, żeby mieć pewność, że to nie powodowało błędnego (starego) wyświetlania opisu w wyszukiwarce.

Na to też trzeba czasu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności