Skocz do zawartości

Budowanie własnego zaplecza tematycznego

albwikesl

Rekomendowane odpowiedzi

Ad 1.

Porządne zaplecze i 1 do 3 linków w tekście? Porządne zaplecze to takie po którym nie widać że jest zapleczem.

Ad 2.

A jesteś w stanie rozkręcić to forum. Bez ruchu i contentu raczej będzie miało marną wartość.

Ad 3.

Zaplecze jest po to żeby je linkować. Czym? Każdy decyduje sam co wg niego jest najlepsze i daje największego kopa.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem.

Uzupełniam:

1. Cytałem tematy o zapleczu i każdy sugeruje od 1 do 3 linków w tekscie, więc poszedłem za tym. Jak w takim razie linkować z takiego zaplecza?

2. Nie jestem, nie mam nawet zamiaru. Chciałem wrzucić kilka postów i profili i zrobić z nich linki. Ale rozumiem, że to bez sensu z tego co piszesz.

3. To ja wiem, pytanie czym. Na przykład Twoje narzędzie. Użyłem go raz do pozycjonowania jednej stronki żeby je przetestować i muszę przyzać, że efekt jest bardzo zadowalający dlatego zamierzałem go użyć do linkowania strony docelowej. Tutaj chcę zapytać czym najlepiej linkować zaplecze i czy ta metoda, którą opisałem ma sens, bo z tego co się zorientowałem zapleczu wystarczą linki gorszej jakości.

pozdrawiam

Ad 1. Na dobrym zapleczu ja daję najczęściej 1 link, ale dodaję także arty bez linków. No i nienaturalnie wygląda, jak jakaś strona linkuje tylko do jednej domeny.

Ad 2. W takim razie lepiej postawić jakiegoś bloga zapleczowego - moc ta sama, a utrzymanie łatwiejsze.

Ad 3. Zaproponowana przez Ciebie metoda ma sens, odnośnie skuteczności to dużo zależy od jakości tych blogów.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

ad. 1 Rozumiem. Mialem.zamiar polinkowac nie tylko swoja strone ale rowniez wiki, et. zeby podniesc wiarygodnosc strony. Mniej wiecej wiem juz jak.dzialac.

ad. 2 Ale sporo sie mowi o dywersyfikacji, wiec pomyslalem sobie ze linki z forum beda jakas odmiana. Niektorzy proponuja jako zaplecze stawiac fake sklepy internetowe i fake portale hostingowe, wiec moze i forum by dalo rade.

ad. 3 Prawdopodobnie kiepskiej. Ale to drugi i trzeci poziom wiec rozumiem ze jakosc nie musi byc najwyzsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności