Skocz do zawartości

Spadek za spadkiem od 04.12

Roberto321

Rekomendowane odpowiedzi

update związany z rozpoznawiem języków.

To takie lekarstwo na przerosnięty XR, w końcu trochę pozamitało i dobrze szczególnie w pożyczkach i kredytach ale i w innych brażach.

Wyniki znacznie się poprawiły jeeli chodzi o tą mańkę, plus dla Googla.

Jeżeli wspominasz ten temat z językami więc coś jest na rzeczy???? sam sobie odpowiedziałeś.

A SWL? mi tam wszystko do góry :)

Ostatnio obserwuję zatrważającą skuteczność SWL-i.... Co prawda TOP-y być może nie będą długotrwałe, ale czasem opłaci się stawiać nową stronkę raz na kwartał, bo i tak zdąży na siebie zarobić z nawiązka nim poleci w niebyt.

Wiem że google 04.12 wprowadziło update związany z rozpoznawiem języków.

Sraty Taty :)

Słuchaj przechodziłem przez to samo i 19tego i 4/5grudnia.

Generalnie za dużo rotacji za mało linków stałych-jeśli linkowałeś przez dłuższy okres czasu rotacją to tak się dzieje.

Rotacja jest spoko ale musisz okazjonalnie przypieprzyć stałymi linkami i je przeindeksować w miarę możliwości i umiejętności.

Ja lekko oberwałem (5-15pozycji na frazach) ale we wrześniu miałęm sklep na UK który wycięło mi do zera.

Pozdrawiam.

PS Jak ktoś mówi że nie umiem robić SEO to darujcie sobie mam sporo domen,które kopane tylko rotacją wisza sobie ładnie już spory okres czasu.

Pozdrawiam.

Dziękuje za odpowiedź, mimo że to wiem to chyba dobre wyniki udeżyły mi do głowy i jestem leniwy. Trochę wyczucia, pieszczenia w linkach i zobaczymy.

Z innej beczki .. kilka stron wyzeruję zupełnie. Jak myślicie kiedy google "wyczyści" im index i pozwoli na "czysto" znów pozycjonować ?

Teraz google indeksuje w kilka godzin , chyba ?

Witaj, mam podobnie jak Ty - spadki na frazach robionych rotacją. W mnie trwają od 5-6 dni. Z tego co widzę wiele serwisów dostało bany ostatnio (szczególnie otwarte katalogi). Może jeszcze SWLe się nie połapały i nie pokazują spadku ilości domen, ale bany już mocno nadwyrężyły pozycje. Za jakiś czas pewnie Ci pozycje wrócą jak SWLe się połapią i przepiszą linki na inne witryny (niezbanowane).

DODANE:

Pół roku temu miałem ok 60 000 wpisów podlinkowanych w katalogach, w tej chwili zostało mi 4000, resztę wybanowało i system sam mi zdjął linki. Z tego wynika, że zostało mniej niż 10% bazy publicznej w przeciągu pół roku. Mam to monitorowane i te wyniki są wiarygodne.

DODANE2:

Przez tydzień spadło mi z 11000 wpisów podlinkowanych do 4000 - i na tej podstawie wnioskuję, że poszło sporo banów.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Panowie skoro jjednemu idzie w górę innemu musi spasc.

Większość posłów na PIO to pytania amatorów dlaczego wypadłem lub jak wyjść z filtra, zawodowcy różnią się tym że zaczynają pozycjonowac i wiedzą że lada chwila mogą dostać filtra choćby z powodów : bo tak, rotacje w wynikach google w dzisiejszych czasach to juz normalka i sa częstrze jak kiedys. Poprostu trzeba sie na filtr przygotowac , a jest pare fajnych sposbow.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności