Skocz do zawartości

Godzina dziennie z Facebook marketingiem

seoskryba_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś wypowie się na temat tej pozycji...

https://helion.pl/ksi...mith,godzif.htm

Jakieś sugestie?

Możecie polecić z czystym sumieniem czy odradzacie lekturę tej książki?

Warto czy nie warto...

Dzięki za odpowiedzi;)

P.S. A jeśli nie warto to może macie jakieś książki o tej tematyce warte polecenia...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Eee, chyba więcej niż 150 stron:)

Ale to fakt, jak na dwulatkę to dosyć sporo. A szczególnie, że przez te dwa lata świat i Facebook nie stały w miejscu:)

No ale dlatego pytam bo szukam odpowiedniej lektury w tej tematyce.

Odpowiedniej tzn aktualnej i rzetelnie traktującej o Facebook marketingu...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

mam, czytałam... zależy czy zaczynasz,. czy już coś o tym wiesz. dla totalnego laika, do przejrzenia, ale nie do przeczytania, bo wiele rzeczy się po prostu zwyczajnie przedawniło - przynajmniej tych technicznych, tam z tego co pamiętam nie ma nawet wzmianki o timeline..

z mojej strony - szukaj na serwisach dobrych , blogach itd. Chcesz info o technicznych kwestiach związanych z prowadzeniem fejsa - to po prostu na fejsie sobie wszystko poczytaj (faq). natomiast jeśli chodzi o inspiracje to blogi, serwisy, ucz się od innych, inspiruj się nie kopiuj of course

Niekatualna książka , chociażby na zmianę interfejsu Facebooka . Polecam Ci kupic sobie Kindle i śledzić ebooki na amazon.com . Ja tak robię i mam aktualną wiedzę na każdy temat jaki chce , a polskie wydanie wychodzi po 2 latach z uwagi na procedury, licencje, tlumaczenia i dlugotrwałe negocjacje z autorem .... szkoda gadać. W Polscce wszystko jest late !

• 1 miesiąc temu...

Potrzebuję jakiejś aktualnej pozycji o facbooku, chodzi mi o dwie rzeczy, zdobywanie lików dla firmy-firma produkuje okna, a druga rzecz potrzebuję pomocy przy zdobywaniu lików dla organizacji o charakterze artystycznym. Mam już trochę lików ale potrzebuje ich więcej. Tylko błagam bez sztucznych sposobów likowania, do niczego mi to nie potrzebne. Dajcie coś ciekawego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności