Skocz do zawartości

Problem z qlweb

chrisxx

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ze skryptem qlweb. W chwili gdy dodam kategorię, a potem do nich odpowiednie podkategroie widać je na stronie głównej, jednak po wejściu do odpowiedniej kategorii podkategorie już się nie pokazują. Wie ktoś jaka może być tego przyczyna?

W PA masz cos takiego jak "Opróżnij cache katalogu." skorzystaj z tego, powinno pomóc, jak nie to opróznij folder: "opt", a jak to nie pomoze to pobierz najnowszą wersję skryptu i podmień plik: "srodek_k.php" a jak nie pomoże to napisz, wyślę Ci poprawiony ten plik... ale to ostateczność :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mi pomaga poprostu "odswierz" (F5). Nowy qlWeb jest dosc mocno keszowany, a jesli uzywasz Opery, to na 99% musisz odswierzac.

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności