Skocz do zawartości

Poradniki webmastera

dracek2001

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem pod jakim kątem chciałbyś ocenę.. Audytu robić nie będę, ale to, co mi się nie spodobało, to przede wszystkim logo, kolorystyka i ogólne usability. Przeraża mnie też tak szeroki sidebar po prawej..

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

mnie natomiast nie podoba się marketing szemrany, jaki stosuje autor... za spam został dzisiaj wywalony z PiO jego profil i wraca na kolejnym...

drogi userze: wiedz, że coś się dzieje i wielki brat Cię obserwuje...

a strona - jako poradnik dla webmajstrów... beznadziejna: jak można walnąć na starcie baner reklamowy z fatalną kolorystyką o takiej wielkości, że nie widać nic zachęcającego, żeby czytać dalej...?

- rozumiem, że Twoja web-kreacja ogranicza się do joomli... czy się mylę? - nic złego, ale warto wiedzieć ;)

od strony SEO

- strona istnieje z www i bez www

- warto poczytać, do czego służą tytuły

- warto poczytać, do czego służą znaczniki H1 oraz H2-H6 i przede wszystkim jak się tego używa

możesz sprecyzować, co chcesz poddać ocenie na tym konkretnym forum? ani użyteczność, ani wygląd, ani SEO nie jest OK... ??

dymna.jpg

Co robi tutaj news o Allods na stronie głównej?

A nie, to tylko bezczelna reklama z "czytaj więcej" przekierowującym na leada.

Tak rozbudowany nagłówek nieczęsto się widzi, ogólnie ładnie wygląda, ale totalny brak optymalizacji daje się we znaki.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności