Skocz do zawartości

ech te pokemony ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już ma trafić do dowcipów :D

To kilka ważnych elementów które Panowie/Panie przegapiliśmy:

adres strony: www.ikatalog.pl ( domena ważna jeszcze około 7 miesięcy )

Nie łaska spojrzeć u rejstratora domeny do kiedy ważna ? :)

Nie szkodzi zdarza się....

Ile ja włożyłem w katalog oprócz czasu:- projekt graficzny : 70 zł

- domena 59 zł

- reklama 40 zł

Faktycznie 40 zł w reklame i 60 unikq no no to napewno było 40.000 popundera bądź też może wpis do katalogu wp ? :P

No i oczywiście

Katalog ma zrobiony specjalną mapę katalogu która przyśpiesza indeksacje w google i innych wyszukiwarkach.

Nie żebym się czepiał ale wystarczy skrypt piotrka (który jest za darmo) i ma wbudowaną mapę, a ta pewnie wykonana jakimś programem który nawet jej nie odświeża :P

Co do samej strony to w regulaminie widzimy:

Jak mogę skontaktować się z administratorem.

wysyłając maila na adres ....@wp.pl

Może jestem staroświecki ale chyba można zrobić sobie oficjalny e-mail prawda ?

No dobra koniec czepiania się, przez to że tak promujecie mu katalog i aukcje dziś prawie 100 uu ma :D

Ps.

Tak od siebie moja opinia, że obecnie 200 zł daje osoba która tutaj na forum jest od dawana (fajnie katalog ładny ale za 200 zł to można zrobić sobie 1 katalog i ładnie go wypormować, a domena która jest w internecie 4 miesiace to jeszcze i tak może złapać sandboxa bo rozumiem, żeby domena miała wiek lub inne ważne rzeczy (ale to moje zdanie).

Pozdrawiam

Ja juz z mam zwycięstwo w tym tygodniu

tutaj

Musiałem łzy wycierać gęsto :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Co do samej strony to w regulaminie widzimy:

Jak mogę skontaktować się z administratorem.

wysyłając maila na adres ....@wp.pl

Może jestem staroświecki ale chyba można zrobić sobie oficjalny e-mail prawda ?

Sam taki właśnie e-mail podaje na większości stron moich stron, które służa tylko w jednym celu czyli podbijaniu wyników innej strony. Nie widzę w tym nic złego bo i tak przychodzą same pierdoły a tak przynajmniej mam spokój na "lepszych" mailach.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ja juz z mam zwycięstwo w tym tygodniu
Dobry interes :D Aż mnie kusi, żeby się wymienić z jakiejś "piątki" :) Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, tydzień się jeszcze nie skończył :)

Jak chce się wyglądać profesjonalnie, to musi być mail w sprzedawanej domenie. Zawsze można założyć sobie alias i przy zbytnim zaspamowaniu skasować go :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności