Skocz do zawartości

Linki do witryny

kwakier

Rekomendowane odpowiedzi

A może jeszcze całą optymalizacje zrobić gratis?, dostałeś wiele informacji, jak nie potrafisz z nich skorzystać wynajmij kogoś kto zrobi. Prowadzisz stronę typowo komercyjną i co chcesz wszystko za darmo?. Jak ktoś prowadzi stronę hobbystyczną jak najbardziej mogę zrobić wiele rzeczy gratis, ale nie komuś kto na niej zarabia, dostałeś sporo podpowiedzi, szukaj wyjść, nie potrafisz zapłać.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to mamy tak:

1. Przekierowanie 301 z bez www na z www

2. Przekierowanie 301 wszystkich URL ze starej strony, nawet działają: https://www.skrzynieb.../citroen-jumper

3. Dodaliśmy zanczniki h1,h2,h3...

4. Dodaliśmy alt dla img, pomineliśmy title ze wzgędu na to, że podobno alt jest ważniejszy dla google.

5. Zaktualizowany sitemap.xml

Jeszcze raz serdecznie dziękuję :) Mam nadzieję, że pozycja strony się poprawi.

ukryte powiadasz? to już chyba Czarna Strona Mocy! :-)

Sprawdzałeś kiedyś kod w W3C?

PS. Po zmianach w woorank z 35,7 punktów skoczyłeś na 37,1 na 100 możliwych

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

wrzuciłem stronkę do serwisu woorank i dorzucę coś od nich:

- nie obecny w DMOZ

- brak Favicon

- i jeszcze wiele innych...

Zainstaluje też sobie Analytica.

Litości.... Zapomniałeś jeszcze dodać brak NATURALNYCH linków. Swoją drogą próbowałeś kiedyś coś dodać do DMOZa? Udało się? :>

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

wrzuciłem stronkę do serwisu woorank i dorzucę coś od nich:

- brak strony błędów 404

- brak sitemap

- nie obecny w DMOZ

- brak Favicon

- i jeszcze wiele innych...

Zainstaluje też sobie Analytica.

W tytule na pierwszym planie jest "P.H.U Fokus" jeżeli już chcesz to mieć to ja bym to przeniósł na koniec.

Jeżeli się mylę. Proszę mnie poprawić.

PS. Przekierowanie bez www na www nie działa.

Udało Ci się kiedyś dodać stronę do DMOZ? przyznaje wiele razy to robiłem

wszelkie cuda, ale nigdy się nie powiodło.

Co do Dmoza, kiedyś byłem moderatorem i zapomnijcie żeby szybko tam dodać stronę. Po pierwsze musi być opis ok, strona ok, a o wszystkim decyduje moderator, który niby ma jedną kategorię pod swoją opieką, a tak na prawdę dziennie przychodzi ok 700 zgłoszeń do moderacji. Zrezygnowałem bo nie da nikt rady gratis tym się zajmować.

• 3 tygodnie później...

Niestety strona znowu spadła w wyszukiwarce, z dnia na dzień z 1 na 4 pozycję po wpisaniu frazy "skrzynie biegów"- nie wiem o co chodzi, bardzo proszę ponownie o pomoc :(

jedyne co ostatnio zmieniałem to napisy w górnej części strony "skrzynie biegów automatyczne", "udzielamy gwarancji" itd. teraz są jako osobne grafiki z alt-em, wcześniej całość górnej części była jedną grafiką w tle css-a.

Na razie nie masz się czym przejmować po jednym dniu, jeżeli tendencja spadkowa utrzyma sie przez tydzień/dwa to wtedy dopiero zacznij kombinować - pamiętaj, że pospiech jest niezbedny tylko przy łapaniu pcheł. Poza tym przy obecnym tak porąbanym algo bardzo ciężko ocenić czym są spowodowane małe spadki czy awanse - do tego potrzebna byłaby wnikliwa analiza.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności