Skocz do zawartości

HOT! Link building 35 sposobów

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Eksluzywnie z okazji 12.12.12 Artur Strzelecki z SilesiaSEM umieścił 35 porad sieło specjalistów jak robić dobry link building :)

Same elitarne persony polskiego seo podały swoje rady, zatem bierzcie z tego wszyscy i linkujcie !

https://www.silesiasem.pl/link-building-xx-wskazowki-jak-tworzyc-i-zdobywac-linki !

Miłego dnia

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fikas, trochę skromności :D

PS. Szkoda że na 13.13.13 już czegoś takiego nie będzie, wiadomo... koniec świata za kilka dni :(

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

Przeczytałam wszystko. Aż jestem w szoku :) Kilka cennych informacji wyciągnęłam.

Z jedną Panią się tylko kompletnie nie zgadzam (z Moniką Chmielewską). Jasne, IP są ważne, ale nikt mi nie wmówi, że 6 linków pochodzących z tego samego IP jest przez Google'a uznane jako SPAM. To dość ryzykowne stwierdzenie i moim zdaniem kompletnie niezgodne z prawdą! Google stawia na naturalność, nie będzie więc karać użytkownika tylko dlatego, że ma linki np. z ze stron stojących na nazwie i akurat przez przypadek na jednym IP.

Szanujmy się :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Moim zdaniem to art roku ;) Też się wypowiedziałem, ale baardzo chetnie przeczytałem opisy innych osób. Już zleciłem w firmie, aby przyjrzeć się artowi i zastanowć się co u nas można wprowadzić.

Gorąco polecam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

A mi to się podoba :D

Cytat
Moim rozwiązaniem – szybszym i mniej wymagającym – jest zpreparowanie sygnatury już podczas tworzenia samego postu. Wystarczy „przytaknąć” lub zapytać o coś powiązanego z tematyką wpisu, bez zbędnego czytania dalszych postów, a z pomocą podkreślników oddzielić część która ma od teraz udawać podpis.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

W dniu 12.12.2012 o 09:15, okazwłoka napisał(a):

Szkoda że na 13.13.13 już czegoś takiego nie będzie, wiadomo... koniec świata za kilka dni

chyba nie koniec świata jest głównym problemem nierealności tej daty ;)

Design Forge - designerskie strony www dla wymagających klientów - zapraszam!

Smoczy Jeźdźcy - niepowtarzalna gra mmorpg online w klimacie fantasy - polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności