Skocz do zawartości

HOT! Link building 35 sposobów

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za link już zabieram się za czytanie ;)

Ja również dziękuję. Trzeba czytać bo jest tego na tyle dużo, że rzeczywiście można przed 21-szym nie zdążyć :faja:

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

A mi to się podoba :D
Moim rozwiązaniem – szybszym i mniej wymagającym – jest zpreparowanie sygnatury już podczas tworzenia samego postu.

1. Ostrzeżenie.

Nie skutkuje?

2. Ban (najlepiej na IP).

Żadnych zakazów pisania, urlopów, drugich ostrzeżeń :)

Art fajny, powinien być link w przyklejonych tematach do niniejszego wątku.

aktywność w serwisie – w zasadzie standardem jest, że nasze wypowiedzi są powiązane linkiem z naszym profilem, stąd profil zyskuje linki wewnętrzne,

Myślicie, że dlaczego chodziłem po Waszych profilach na PiO ;) (Bo posty to wiadomo :) )

Podobają mi się słowa Krzysztofa Hostyńskiego:

Po pierwsze to nie linki są najważniejsze. Najważniejsze są dobre kontakty biznesowe. One dają dużo plusów, linki to można powiedzieć efekt uboczny.

Choć w dalszej części jego wypowiedzi nawiązał on do czegoś innego, to jednak zadziwiające, ile ludzie mają porzuconych projektów, zaniedbanych domen, które można wykorzystać jako swoje zaplecze za dosłownie niewielką przysługę dla ich dotychczasowych właścicieli...

Nie sposób się tu też nie zgodzić ze słowami Pawła Szczepańca:

Według mnie jedną z bardziej skutecznych (choć niedocenianych) metod jest link building „relacyjny”. Jest to wyszukiwanie okazji do podlinkowania naszego serwisu przez wchodzenie w relacje z właścicielami innych serwisów.

Ogólne wrażenie po przeczytaniu całości? Chrzanienie o Szopenie (różnicowanie linków, anchorów, unikanie schematów w linkowaniu), kilka sztuczek (np. jak przemycić link do TVN za pomocą CtrlC, CtrlV), kilka wpisów reklamowych (Xann, AdSeo) oraz baaardzo dużo przydatnych konkretów. Mądrej głowie dość dwie słowie ;)

Ja jestem na TAK ;)

Odradzam próbowanie swoich sił na forach dla kobiet w ciąży i młodych matek. Co prawda obecnie jest ich od groma, ale ta grupa kobiet przebywa tam niemal 24/7 i ściśle moderuje każdy wpis przez co próba przemycenia linka kończy się jeszcze szybszym usunięciem.

Najważniejsza rada według mnie :P

Cóż może będę jednym z niewielu ale mnie tam w ogóle nie podniecił ten temat. Nie widzę też w sumie nic interesującego w tych radach bo pozycjonowanie od zawsze polegało na tym samym. I nawet po Pingwinach i Pandach tak naprawdę niewiele się zmieniło. Jedyne co to zmienia się ważność linków na danych lokalizacjach jak i to, że kiedyś Googla tak głośno ogłaszał, że serwisy maja być dla ludzi a od pół roku najpierw te serwisy trzeba robić dla Googla.

Trafnie ujął Max, że nazywać niektórych z tych prelegentów ekspertami to jest nadzwyczajna "zbrodnia".

Odradzam próbowanie swoich sił na forach dla kobiet w ciąży i młodych matek. Co prawda obecnie jest ich od groma, ale ta grupa kobiet przebywa tam niemal 24/7 i ściśle moderuje każdy wpis przez co próba przemycenia linka kończy się jeszcze szybszym usunięciem.

Najważniejsza rada według mnie :P

Nie ma rzeczy niemożliwych. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dopiero zaczynam ale zapowiada się fajny artykuł, czyli trzeba będzie przeczytać kilka razy żeby jak najwięcej zostało w bani :)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Od dzisiaj koniec linkowania z Photoblog.pl, przykro mi :P

Nie przejmuj się. Na PiO jak ktoś zapoda jakiś sposób na linki, to właściele stron nawet nie zauważają, że sełowcy opanowali łącze. Tu po przeczytaniu informacji każdy człowiek siada przed kompem, zaczyna analizować jak najmniej wkurzyć właściela serwisu i delikatnie coś przemyca ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności