Skocz do zawartości

HOT! Link building 35 sposobów

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pod tym linkiem jest więcej przydatnych informacji

Np. jakich?

Mógłbyś opisać jakie dla Ciebie są przydatne informacje?

Dodam, że nie czytałem artykułu. Jeśli podasz kilka naprawdę ciekawych, znajdę czas i przeczytam.

Z góry dziękuję.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

SzlafRock jaki mamy interes w tym, żebyś znalazł czas i przeczytał? :) Artykuł jest ciekawy, nie jest odkrywczy jak zajmujesz się SEO zawodowo od wielu lat to nic nowego tam nie znajdziesz. Jest to jednak fajne kompendium wiedzy i zbiór ciekawych pomysłów, a także wielu różnych zdań na temat linkowania.

SzlafRock no <ironia>same nowinki tam masz:

Dywersyfikacja linków

Sociale

Piramidy

Różnicowanie klas IP (bodajże C)

Pozyskujmy dofollow i nofollow

Budujmy zaplecze - zapewni to nam kontrolę nad linkami

Korzystajmy z cezzego

Dbaj o indeksację linków

Nie stosuj schematów

Xann zachwala rotację

"O linkowaniu bezpośrednio z systemów wymiany linków radzę zapomnieć – ze względu na bezpieczeństwo"

"Sukces osiągnie ten pozycjoner, który w największym stopniu upodobni się do schematu linkowania stron obecnych w TOP 10."</ironia>

Szacunek dla tych co to pisali, że im się chciało, ale naprawdę tajnych komnat wiedzy to tam nie ma.

<Wazelina:>

Podobał mi się wpis początkującego, bo ogólnie go lubię czytać </wazelina>

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

SzlafRock no same nowinki tam masz:

No dzięki za chęci.

Tylko jak zajmujesz się pozycjonowaniem i SEO na codzień znasz te nowinki na wylot.

A tu masz moją taktykę pozycjonowania na rok 2012.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/163136-update-pingwina-56102012/page__st__585#entry1155110

Podejrzewam, że w 2013 będzie podobnie z jeszcze większym naciskiem na social media.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

gratuluje pomysłu ale też czasu autorom. Artukuł ciekawy bo prezentuje różne spojrzenia na WhiteSEO. No może jedynie Xann sie nie wyłamał z Black ze swoimi zabawkami , cenie Cie gościu za to że jestes niedozajechania :)

.....

widac tylko ja reprezentuje blac hat seo, pozostali to biale seo, jak zwykle jestem czarna owca w calym stadzie

Marketing internetowy dla firm

że co? :) tam nie ma żadnego guru, po prostu się nie nadawało na główną i tyle. Widocznie nie ma tam tylu pozycjonerów, żeby kogoś to interesowało. [...]

Nie. Tutaj chodzi o trwałą awersję wykopowiczów do pozycjonerów, a na to zapracował ktoś z branży. Tutaj chodzi o patrzenie na pozycjonowanie poprzez pryzmat nachalnego zaśmiecania Google stronami z Pobieraczka:

https://www.wykop.pl/...k-kontratakuje/

https://www.wykop.pl/...-samego-siebie/

Argumenty typu "to dlatego, że algorytm Google jest niedoskonały" może przemawiają do pozycjonerów, ale dla przeciętnych internautów będzie to po prostu zwykły, ordynarny spam (ktoś te strony stworzył i wypromował). Jeżeli zmusza się kogoś do grzebania w śmieciach w poszukiwaniu czegoś wartościowego, to nie można mieć mu za złe, że ma złą opinie o osobach, które tworzą ten śmietnik.

@radek, ja tam znam swoje miejsce w szeregu, nie mnie nauczać czy pisać do mądrych serwisów, ale prawda jest taka, że w tych artykułach nie ma nic odkrywczego - pośrednio odnosiłem się do posta Wociecha Łuczaka, że jest tam więcej przydatnych informacji niż przez rok na PiO, a przecież wszystkie tam zawarte tezy, pomysły, rozwiązania - pojawiały się w postach na tym forum.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

prawda jest taka, że w tych artykułach nie ma nic odkrywczego

a czego się spodziewałeś po tych artykułach?:) Prawda jest taka że SEO, to nie jest żadna magia i nikt Ci nie zdradzi jak osiągnąć w kilka dni top10 dla frazy pozycjonowanie i zostać tam na co najmniej rok, bo takiej metody po prostu nie ma:) W gruncie rzeczy SEO jest dość mało skomplikowane, trzeba tylko trzeba tylko trzymać się określonych zasad, posiadać odpowiedni budżet i dobrze optymalizować sobie pracę, przyda się też cierpliwość i kreatywne podejście do tematu. Jeśli to wszystko posiadasz i będziesz robił to odniesiesz sukces.

Natomiast w tych 35 wskazówkach znajdziesz właśnie te podstawowe zasady, których dobrze się trzymać. Tak jak napisałeś odkrywcze może nie są, ale są w większości skuteczne i o to chodzi:)

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności