Skocz do zawartości

[Startup] TXT4SEO.PL profesjonalna obsługa copywritingowa

Rekomendowane odpowiedzi

Po kilku miesiącach przerwy wracamy w nowej, lepszej odsłonie!

1.PNG

Co zamówisz w nowym TXT4SEO.pl? Między innymi:

– teksty na zaplecza
– artykuły specjalistyczne
– opisy do katalogów
– opisy produktów (także bardzo wysokiej jakości!)
– teksty z synonimami
– tłumaczenia, teksty w różnych językach
– ebooki, poradniki

i wiele innych! Ponadto:

– zlecisz prowadzenie bloga firmowego czy fanpage
– zlecisz kampanię content marketingową!

2.PNG

Podstawowe zasady:

- bardzo szeroka oferta
- konkurencyjne terminy, nawet na hurtowe ilości
- niskie ceny!
- wieloletnie doświadczenie
- wysoka jakość
- kompleksowa obsługa
- faktura VAT
- zniżki i rabaty
- maksymalne zadowolenie

3.PNG

Właścicielem platformy jest firma:

ALL4SEO
Chojnicka 8
80- 299 Gdańsk
NIP: 584-263-86-22
REGON: 221789918

Kontakt

Tel: +48 516 423 653
Mail: txt4seo@txt4seo.pl

www: TXT4SEO.pl

malelogo.png

Z nami osiągniesz sukces, DAJEMY SŁOWO!

-------------------
By być na bieżąco,
- czytaj naszego bloga i
- śledź nas na facebooku!

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja jestem zadowolony na maxa z ich tekstów. Szybko, sensownie i jak dla mnie niedrogo. Miałem już do czynienia z kilkoma firmami, gimbusami i innymi serwisami piszącymi teksty. Z autorem tego wątku zamierzam współpracować jak najdłużej

edit. wiem, że to brzmi jak laurka ale tak jest

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Opis strony do katalogu 300 znaków to koszt 4,25.

Panowie, nie zapominajmy, że to są teksty z synonimami! Uważacie, ceny za wysokie- ok, to jest subiektywne.

Zróbmy szybką analizę:

Opis 300 znaków, netto 3,45 zł, dodajemy do 10 katalogów.

Wychodzi 35 groszy za opis, czy to dużo? Moim zdaniem nie. Dodajmy jeszcze do tego obecny rabat i wychodzi 28 groszy za opis!

Artykuł 2 tysiące znaków 29 złotych. To 2 razy więcej niż medium w textmarket.

Tego nie do końca rozumiem. Jak można porównywać tekst z synonimami do teksu zwykłego?

Ale jeśli już to robić na siłę: w TXT4SEO za tą cenę dostajemy artykuł o rzeczywistej długości mniej więcej >2200 znaków, gratisowy synonimizowany tytuł; tekst, z szablonu można wygenerować wiele tekstów, ale taką symulację przedstawiłem wyżej.

Tekst 2000 znaków ma w I poziomie przed wygenerowaniem ok 6000 znaków (w II na przykład, aż 12000). czyli za 1000 znaków tekstu wychodzi ok 4,8 zł- taniej niż w textmarkecie.

Nie znam jakości tekstów z textmarketu, ale nie zdziwiłbym się, gdyby jakość tekstów TXT4SEO była podobna, nawet do tych lepszych z textmarketu.

W każdym razie chciałbym zaznaczyć, że TXT4SEO nie ma w zamyśle być bezpośrednią konkurencją dla textmarketu. To projekt, który skupia się na dostarczaniu tekstów z synonimami, których moim zdaniem nie powinno się porównywać ze zwykłymi.

Nasze teksty, których ceny pozornie są nie najniższe, w rzeczywistości mogą pomóc w zejściu z kosztów. Szczególnie przy korzystaniu z rabatów, takich jak obecny, czy w przyszłości z kodów rabatowych (planowany start po Nowym Roku).

TXT4SEO przede wszystkim stawia na dobrą jakość tekstów. Nie zaprzeczamy, że ktoś to może zrobić taniej, naszym atutem jest, była i będzie jakość.

Zapraszamy do zakupów :)

ja jestem zadowolony na maxa z ich tekstów. Szybko, sensownie i jak dla mnie niedrogo. Miałem już do czynienia z kilkoma firmami, gimbusami i innymi serwisami piszącymi teksty. Z autorem tego wątku zamierzam współpracować jak najdłużej

Dzięki! Mam nadzieję, że takich opinii będzie coraz więcej!

logomini.png

Jeśli artykuły są synonimowane to zmienia postać rzeczy. Wchodzę do sklepu, wybieram artykuły tematyczne i nie ma żadnej informacji że tekst jest synonimowany, jedynie Do każdego tekstu dodawany jest synonimizowany tytuł.

Wszędzie, między innymi tu na forum, czy w opisie na stronie są informacje, że teksty z TXT4SEO to teksty z synonimami.

Cytat ze strony:

Platforma TXT4SEO.PL [...] Umożliwia zakup dobrych jakościowo tekstów z synonimami [...]

Ale jakby co, to dodałem jeszcze info w opisach tekstów:)

Pzdr

logomini.png

Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzymy wszystkim naszym klientom wszystkiego najlepszego!

Jednocześnie informujemy, że zlecenia przyjmowane w dniach 21-26.12.2012 będą realizowane po 26- tym grudnia.

18.jpg

logomini.png

Witamy po świątecznej przerwie.

Kolejka spowodowana świętami została już zlikwidowana, wszystkie zlecenia znów idą na bieżąco, także zapraszamy do zamawiania tekstów!

logomini.png

Witam.

Muszę dodać od siebie że współpracujemy około 2 lat i jak na razie jestem mega zadowolony kikt jakościowo nie przebił tej oferty jeżeli chodzi o teksty, a miałem już z dobrych 50 pisaży w tym duża częsć z tego forum, lecz nikt cena+ jakość nie dorasta all4seo do pięt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności