Skocz do zawartości

[Startup] TXT4SEO.PL profesjonalna obsługa copywritingowa

Rekomendowane odpowiedzi

Miło nam poinformować, że od dziś za pośrednictwem platformy TXT4SEO można zamawiać również zwykłe teksty seo (bez synonimów). W ofercie znajdzie zwykłe teksty (do precli czy na zaplecza) oraz opisy do katalogów. Zamawianie odbywa się w sposób identyczny, jak zamawianie tekstów z synonimami. Poniżej zamieszczamy krótki filmik instruktażowy.

Aby zachęcić Was do sprawdzenia naszej nowej usługi zorganizowaliśmy promocję, w ramach której podwajamy Wasze zamówienia!

Dowiedz się więcej i skorzystaj z promocji "Podwajamy zamówione teksty"!

Dzięki promocji możecie kupić teksty w doskonałej cenie 1,5 zł za 1000 znaków!

Dodatkowo, w ramach zachęty, dla pierwszych 10 osób, które zgłoszą się w tym temacie, damy po 3 teksty o długości 1000 znaków, zupełnie za darmo!

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Darzycie nas aż takim zaufaniem, że nikt nie chce próbnych, darmowych tekstów? :)

dla pierwszych 10 osób, które zgłoszą się w tym temacie, damy po 3 teksty o długości 1000 znaków, zupełnie za darmo!

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Dodatkowo, w ramach zachęty, dla pierwszych 10 osób, które zgłoszą się w tym temacie, damy po 3 teksty o długości 1000 znaków, zupełnie za darmo!

Zgłaszam się :jupi:

... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem

:)

zaglowieczu9.gif

;

Ja również chętnie przygarnę 3 teksty za darmo, a jak będą ok to pewnie coś u Ciebie zakupię.

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

@Zbigniew, przecież tematyka zależy od ciebie.

A teksty darmowe dostałem bardzo szybko i fajnie napisane. Tak jak chciałem. Wcześniej korzystałem z opisów z synonimami i też jestem zadowolony.

Polecam ich usługi! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności