Robbieriviera Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Może mi ktoś odpowiedzieć, uwalili wszystkie strony partnerskie? Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A co zdziwiony? Przecież to ich wyszukiwarka, więc mogą robić co chcą. Zapłać więcej niż grupa onet razem z tvnem i też będziesz w topie na wszystko co sobie zechcesz. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Długo to trwa? U mnie zumi od 20-tej. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Rozumiem,że pozycjonujesz bank BGŻ (jesteś ich specjalistą SEO)? W przeciwnym wypadku wylot Twojej "strony afilacyjnej" w żadnym wypadku mnie nie dziwi T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Heh, no właśnie wylot stron afiliacyjnych, nie jestem specjalistą, tylko amatorem, pozycjonuję tylko to co moje Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 dlaczego od top 11 do top 120 jest prawie tylko zumi? Bo to najlepszy algorytm w całej galaktyce... :D CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zawsze miałem bekę z każdej korekty Googla-owszem często przyznawałem się do winy (wiedziałem że moja strona była marnej jakości) ale jak widziałem jaki szajs (wiele gorszy od tego co było moje) wchodził na moje miejsce to się za głowę łapałem... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Bgż ma dużo oddziałów i trzeba wszystkie wymienić a swoją drogą mogliby już te psełdo merytoryczne informacje z onetu i tego typu podobnych posprzątać. Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No raczej nie posprzątają, bo o ile mi wiadomo ich seowiec (Artur) to TC Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 TC=Total Commander ?? barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 chyab raczej TC=Tępy Cham? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak wiem, mówił kiedyś na temat linkowania wewnętrznego przy dużych serwisach. Słowem onet to jedna wielka machina do tworzenia ruchu dzięki publikowaniu dużej ilości treści o niczym Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Chyba należy się poważnie nad Bingiem zastanowić , absurd goni absurd , ale to dobrze akurat bo szybciej koniec będzie, skoro już Kowalscy narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja używam Binga, a pozycjonuję się w Google, widzisz jakiś problem? Brakuje jednak w Bingu kilku rzeczy, np. konwersji walut, nie radził sobie też z jednostkami jak próbowałem coś ostatnio zamienić. Muszą się jeszcze postarać, ale i tak używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mam nadzieję, żę Bing szybko zacznie popularnością doganiać Google. To wszyskim (oprócz G) wyjdzie na dobre. https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.