Skocz do zawartości

przewidywany PR =6 ?

michal1986lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Ostatnio gdy sprawdzałem przewidywany PR mojego serwisu pojawiło sie aktualny PR=3 i przewidywany PR=6 (https://rankit.free.fr/index.php) wpiszcie statusek.pl . Przez ostatni moesiac zacząłem stopniowo kierowac na adres strony bez www troche linków z PR=5 i jeden z PR=6 . Jak myslicie czy w takim wypadku warto zostawic te link iz PR=6 ? Czy jest szansa aby mój serwis otrzymał PR=6 ? kiedy moze być nastepna aktualizacja PR ? Bo chyba ostatnio jzu była...

zapraszam na www.znajomi.biz

przewidywany page rank to domysły ktore gdyby okazywaly sie zawsze sluszne uszczesliwiliby wiekszosc forumowiczow :D

a link z PR6 pewnie ze warto zostawic, ale samemu nie liczylbym na pr6.

nastepna aktualizacja bedzie mniejwiecej w maju, chyba ze google cos wymysli :)

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

rankit.free.fr pokazuje PR z kosmosu. Od samego poczatku mojej strony pokazywal PR obecne 0, PR przyszle 3. Po styczniowym update PR, zwiekszylo mi sie na 2 a nie 3, a rankit.free.fr dalej poklazuje PR obecne 0, przyszle 3:)

Tutaj bedzie sygnaturka

W sprawach przyszłego PR proszę się stosować do zaleceń Kolegi Hellz'a !!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

LOL, https://opcg.net wróży PR=8/10 :rotfl:, a onet będzie miał i ma PR7...

Ciekawa wróżka :jezyk1: .

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Ja założyłem na nowej domenie katalog stron qlweb. Pododawałem do kilku katalogów i na rankit.free.fr moja strona www.firmyogrodnicze.pl zekomo z PR 0 ma skoczyć na PR 5... Ciekawe... hehe

Wniosek że rankit.free.fr nie jest prawdomowny... Co Wy na to?

A czy zauważyliście, że sprawdzając np: w https://rankit.free.fr/ wszystkie serwisy lecą na PR=0? ;) Oprócz tego od kilku dni dodatek do Firefox Live PageRank również pokazuje przyszły kres PR nawet dla google.pl pkazuje przyszły PR=0 :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności