Skocz do zawartości

GOOGLE - "Nie czyń zła"

K-ny

Rekomendowane odpowiedzi

Google to korporacja, która miała kiedyś zasadę "istniejemy dzięki użytkownikom" i starali się przedstawiać naprawdę wartościowe wyniki. Obecnie uważają, że to "strony istnieją dzięki Google, bo oni je pokazują użytkownikom". Te wszystkie update - nawet jak zakończone 100% klęską - zawsze są tłumaczone tak samo, czyli "wyniki są obecnie najlepsze w historii" - Wszyscy popełniają błędy, ale najwięksi potrafią się do nich przyznać. Według mnie obecnie to czyste zło, które kiedy zarobi dostatecznie dużo to pozwala jakiś czas na prezentację się jako dobra wyszukuwarka.

Nie wiem czy dobrze odpowiedziałem na Twoją tezę, choć według mnie została źle nazwana :P

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności