Skocz do zawartości

nie pogania się grafika w pracy

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś zdarzyła mi się wtopa z ulotkami. Pospieszałem właśnie grafika by mi podesłał wersje gotowe do druku, to ten mi podesłał w pośpiechu dwie do wyboru. I on i ja przeoczyliśmy, że wybór padł na niekompletną...

Na szczęście zamiast nadmiaru przykładowego tekstu, była luka i potem "wystarczyło" dodrukować na gotowych ulotkach z drukarni dwa krótkie zdania. Problem polegał na tym, że ulotki były na papierze kredowym i drukarka strasznie się grzała przez co co chwilę fiksowała. No ale po kilku dniach się udało. Ulotek było kilka tysięcy. Nie wiem tylko jak długo taki wydruk trzymał na tych ulotkach ;)

ps. kurde, powinny być jakieś filtry w przeglądarkach wycinające zdjęcia jedzonka po godzinie 20:00. Aż się głodny zrobiłem.

Swego czasu, grałem w siatkę, przygotowano nam nawet koszulki dla szkolnej drużyny z sitodruku, z naszymi nazwiskami, jeden chłopak miał na nazwisko KUTA, po założeniu koszulki, okazało się, że na końcu jest S, no ale grać trzeba było, bo toczył się turniej ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności