Skocz do zawartości

Pośrednie wyniki wyszukiwania

cozmlds

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie od czego zależy to jakie strony wyświetlają się tak jak na rys? Dlaczego tam jest Julia a nie Marysia czy Kasia ? Czy wynika to z dobrego podlikowania danej podstrony ?

Z góry przepraszam jeśli temat był już poruszany ale nie wiedziałem jak to określić.

tvn.jpg

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Poczytaj sobie o linkach witryny z supportu Google. TVN o ile wiem emituje serial Julia i chyba żadnej Kasi ani Marysi nie ma w ofercie - chociaż nie wiem, bo nie śledzę ramówki. Generalnie te linki zależą od:

- poprawnej budowy serwisu;

- popularności konkretnych podstron (tak, m.in. podlinkowania;) )

- popularności konkretnych zapytań

- miksu trzech powyższych

Jako że proces jest automatyczny, mogą się czasem tworzyć kwiatki...

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Generalnie te linki zależą od:

- poprawnej budowy serwisu;

- popularności konkretnych podstron (tak, m.in. podlinkowania;) )

- popularności konkretnych zapytań

- miksu trzech powyższych

Tak naprawdę to nie wie nikt jak to wygląda w wycenie strony, jedno jest pewne dużo zależy od szczęścia:

Domowy Zwierzyniec - Królik Pies i inne zwierzęta

www.kazior5.com/

Domowy Zwierzyniec to poradnik opisujący gatunki domowych zwierząt, porady z zakresu zakupu, oswajania, właściwego żywienia oraz leczenia zwierząt.

Królik - Papuga - Kot - Gryzonie

Wstawili linki do do podstron zapewne ze względu na ilość odwiedzin i znaczne linkowanie. Zgodności ze składnią z

W3C prawie zero błędów masa, owszem linkowanie wewnętrzne bez zastrzeżeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności