Skocz do zawartości

Kilka pytań odnośnie zaplecza

msurma

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie zdają sobie sprawy, że dla klienta strona to $, czasem jedyny zarobek.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@straseusz, wiem, że pytania są podstawowe, dlatego dodałem je w dziale dla początkujących, bo tak, jestem początkujący w tematyce tworzenie zaplecza, bo nigdy tego nie potrzebowałem.

Podziwiam osoby, które nabijają sobie teraz posty jeżdżąc po mnie, a nawet niewiedzą jakie mam umiejętności i doświadczenie. Z kieszeni wyciągnięte opinie, że testuje coś, czy uczę się na stronach klientów, to jedna wielka kpina.

Coraz bardziej uświadamiam się w tym, także po wątkach innych osób, że nie warto o nic pytać bo co drugi "szpec" i wszystko wiedzący. Porażka Panowie porażka.

@msurma Swoimi pytaniami wystawiłeś sobioe opinię osoby, która słabo zna się na pozycjonowaniu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Odpowiedzi tak na szybko:

1. Chce linkować między zapleczami na zasadzie koła, czy jest sens linkować z zaplecza o tematyce a na zaplecze o tematyce b? Czy lepiej linkować między zapleczami o jednej tematyce.

Nie linkować wcale między swoim zapleczem.

2. Ile punktów Gotlink przeznaczyć na linkowanie jednej strony zaplecza, biorąc pod uwagę, że chce je linkować z OmniSPEEDA.

Nie korzystać z SWL, jest wiele innych sposobów.

3. Czy na zapleczach mogę umieścić systemy SWL? Chodzi tu bardziej o Google niż regulaminy SWLi.

Jak wyżej.

4. Czy dodanie stron zapleczowych do GWT i GA na jadnym koncie z domenami które linkują, spowoduje że Google wykryje stronę zapleczową? Spotkałem się z takim zdaniem w jednym z wątków.

Może wykryje, może nie, lepiej nie ryzykować.

Jestem zielony, no powiedzmy niebieski, ale zawsze uważałem, że pozycjonowanie to temat wszechstronny - zaplecza, katalogi, programowanie i szereg z tym opcji związanych

Linkowanie kołem czy kwadratem dla osoby interesującej się tematem to dziwne zapytanie ... rób zaplecze po swojemu, dbaj o treść, grafikę i będzie gitara. Niektórzy doszukują się matematyki a ostatnie update gogla potwierdziło, że można to kand d...

Internetowa Baza Stron

Widać ze profesjonalne podejście, pierwsze zaplecze i od razu SWL, Zacznij spokojnie linkować zaplecze z różnych źródeł, trochę katalogów, trochę precli, trochę komentarzy w blogach, stopki w forach, mogą być księgi gości. Zaplecze między sobą linkowac najlepiej na zasadzie chaosu, 0 regularności.

Robiąc zaplecze najlepiej je linkuj ze stron gdzie współwystepuje podobna treść i linki konkurencji nawet. Linkuj też zaplecze do social media które linkuje do twojej strony.

zero gwt itp.

Swl super efekty ale duże ryzyko i dobre chyba tylko do starych stron,ale nie korzystam to nie powiem dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności