Skocz do zawartości

Generowanie misspell'ow

Olczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Misspell'e to tzw. literowki. Czesto szukajac cos zdarzy nam sie wpisac blednie jakis wyraz (ja np. czesto wpisujac adres onet.pl przez przypadek wpisuje onwt.pl), ktory jest bardzo podobny do orginalu. Datetego robiac spamy warto wygenerowac je dla misspellow bardzo popularnych keywordow i dzieki temu zykamy duzo wiecej trafficu.

Narzedzie do generowania tego mozna znalezc na pozycjonowanie.pl

Milego korzystania

Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie niektóre rzeczy wymagają więcej czasu, aby je zrealizować.

Milego korzystania

Nie wydaje mnie sią aby ta forma spamu miała przynieść konkretne rezultaty.

Dla niektórych fraz oczywistym jest stosowanie typowych błędów ortograficznych. Przykładem jest choćby wielokrotnie omawiana

odżywka -> https://www.google.pl/search?hl=pl&q=od%C5%...aj+w+Google&lr=

oraz

'odrzywka' -> https://www.google.pl/search?hl=pl&q=odrzywka&btnG=Szukaj&lr=

ale po kiego zaśmiecać stronę dziesiątkami mało istotnych elemenamtów ? Jak pozycjonować linkami tyle kombinacji ?

No chyba, że dla onet.pl :);) - to nie mam więcej uwag.

Nie wydaje mnie sią aby ta forma spamu miała przynieść konkretne rezultaty.

ale po kiego zaśmiecać stronę dziesiątkami mało istotnych elemenamtów ? Jak pozycjonować linkami tyle kombinacji ?

uwierz mi, ze sa efekty z takiego czegos...

najblizszy przyklad jaki znalazlem to np. dla wyrazu phentermine ludzie szukaja phnetermine, a tego typu wyrazow jest baaaardzo duzo, a najczesciej pod frazami z bledami jest praktycznie zerowa konkurencja.

overture - tutaj moza sobie posprawdzac rozne frazy z bledami :)

Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie niektóre rzeczy wymagają więcej czasu, aby je zrealizować.

uwierz mi

Wierzę... a Ty mi uwierz, że na polskich stronach to kiepsko działa.

a czy to forum jest tylko na temat pozycjonowania w polskich SE ??

co do polski to wlasnie mam zamiar przetestowac jak sie to sprawdza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności