Skocz do zawartości

Wtyczka Wordpress ukryta treść - premium content

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem już o tym, to nie tak że pierwsze co robię, to wpisuje tutaj...

Sprawa wygląda tak, potrzeba mi wtyczka, która pozwoli na prosty zabieg:

To jest jakiś tekst

[ukryty]A to jest dla zarejestrowanych[ukryty]

Dotychczas zainstalowałem Premium Contents, ale NIE POTRAFIĘ stworzyć z tego składni. Tam są 4 poziomy ukrywania treści. Jedna wymaga zatwierdzenia regulaminu, inna opłaty paypal, a jeszcze inna właśnie zarejestrowania się/zalogowania.

Ok, tworzę wiadomość, wpisuję [premium_content]...[/premium_content], ale to co się pojawia w środku jest po pierwsze: widoczne dla wszystkich, po drugie nie ma tej wiadomości którą przygotowywałem dla zarejestrowanych.

Próbowałem nadawać tej składni różne formy, ale nic nie działa. Szukałem na stronie założyciela, ale nie ma konkretów, no cholera to irytujące trochę :/

Albo wtyczka uległa zestarzeniu się :/ (mam nową aktualizację WP), albo nie umiem nadać tej składni poprawnej formy.

Nie jestem programistą.

Mam pytanie, czy znacie jakiś zamiennik tej wtyczki? Coś co działa, bo 3 nie działały, a jedna rozbijała mi stronę.

Prosty zabieg:

Dzisiejszy artykuł chciałbym napisać o kotach

Nie jesteś zalogowany - zaloguj się za darmo aby zobaczyć dalszą część artykułu.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności