Skocz do zawartości

[sprzedam] 39 gotowych stron na zaplecze/precle [MEGA MOC]

razor535

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przedstawiam Państwu jedyną taką ofertę - pakiet 39 gotowych, mega mocnych stron na zaplecze/precle lub do innych celów.

-38 domen .waw.pl (zarestrowane w ovh.pl oraz yupo.pl - tanie odnowienia) oraz 1 domena .pl

-Wykupiony seo hosting w https://www.seohost.pl/ oraz dodatkowy hosting w jupe.pl (oba konta hostingowe gratis - strony są już na nich skonfigurowane, abonament do zapłacenia w seohost dopiero za kilka miesięcy, a w jupe za niecały rok)

- 3 strony PR=3

23 strony PR=2

11 stron PR=1

2 strony PR=0 (nie n/a!)

-Każda strona ma różne adresy IP, różne strefy DNS

-Każda strona ma po kilkaset BL z różnych IP i różnych klas C, zazwyczaj około 300-500BL (mogę zrobić szczegółową listę na życzenie)

-Wiek stron - ponad 2 miesiące

-Każda strona była pozycjonowana przez miesiąc w seopilocie na różne frazy

-Nazwy domen jak i sama tematyka stron nie odnosi się do niczego szczególnego, więc można dobrać do stron dowolną tematykę

-Na każdej stronie 0 linków wychodzących, 1 unikalny artykuł opublikowany od początku istnienia strony po ponad 1000 znaków + zdjęcia

-Każda strona stoi na Wordpressie

-Każda strona jest doskonale zoptymalizowana, posiada zainstalowane i skonfigurowane wszystkie najlepsze wtyczki seo

-Na każdej stronie unikalny szablon, również zoptymalizowany pod SEO

-Każda strona wykona jest przeze mnie, doskonale przygotowana pod każdym względem - miałem wykorzystać je pod swoje zaplecze, jednak plany się pokrzyżowały

-Wszystko jest skonfigurowane i gotowe do użycia, wystarczy się zalogować na strony i wrzucić swoje artykuły (bardzo szybko się indeksują! poniżej 24h bez dopalania!)

Szczególnie polecam moją ofertę firmom pozycjonerskim, jak również indywidualnym osobom, którym zależy na najlepszych wynikach w serpach. Zaplecze można wykorzystać na wiele sposobów - zarabiać na preclach, zarabiać na SWL, bądź zapewnić swojej witrynie najlepszej jakości linki.

Możliwość wystawienia aukcji na allegro, nie wystawiam FV. Interesują mnie tylko kwoty 4 cyforowe, z uwagi na bardzo duże koszty i dużą ilość czasu jakie wyłożyłem na to zaplecze.

Oferty cenowe oraz pytania proszę wysyłać na maila: razor535@gmail.com

Cesje domen są darmowe, całe przenosiny powinny potrwać kilka dni.

Gorąco polecam moją ofertę, z uwagi na to, że strony robiłem dla siebie, więc są dopieszczone pod każdym względem.

Dla bezpieczeństwa adresy wysyłam tylko osobom mocno zainteresowanym.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności